• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hepimizin Başına Gelen O Alışıldık Şeyler

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dünyadan bilginiz yok

Hakikaten dunyadan bilginiz ve haberiniz yok . 10 dk da hasta bakan doktor tabii ki hasta takibi yapamaz. Bu görev hastaya kalıyor . Yoksa her gün 200 hastayi telefonla araması gerekiyor zaten böyle bir prosedür de yok . Bir de bir başka doktorun baktığı hastaya yorum için anlamsiz ve aşırı bir talepte bulunmussunuz
  • 2 Yıl Önce

rafet

Doktorlarımızdan halka karşı çok iyi olanlar da vardır. Onların haklarını yemeyelim.Benim dikkatimi çeken devlet hastanesinde insanlara yüz vermeyen bazı doktorlar özel hastanelere gittiğinde neden hastalara farklı davranıyorlar.Bu çifte standart olmuyor mu?İlave olarak bu meslekteki çoğu doktor Anadolu'dan gelip başarılı olup tıp eğitimi alanlar. Bazılarının özü doktor olduktan sonra değişiyor sanki. Aman makam hırsına kapılıp nitelikli diplomalara sahip olan kişiler halkımıza iyi davranın. Sizi okutan bu devlet ve bu devlete vergi verenler de tüm vatandaşlardır. Yani bu vatandaşların devlete verdiği vergilerle ister tıpta ister diğer tüm kamu kurumlarına çalışanlar da bu halk olmasa kime hizmet verip kimden para kazanacaklar.Bir düşünmek lazım.Her şey birbirine zincirleme bağlıdır. Arada kopan bir zincir parçası tüm sisteme zarar verir.Dünyada ölümü unutmadan ,iyiliklerle dolu günler yaşayalım.Kim olursak olalım birbrimize hoşgörülü davranalım. Bakın o zaman toplum ne kadar güzel huzurlu yaşanır hale gelir.
  • 2 Yıl Önce

yakup

Maalesef doktorlarımızın bir kısmı çoğu zaman fiziki tedaviyi gerçekleştirirken hastaların ruhsal dengesini psikolojilerini citti anlamda bozmaktadırlar.gerek randevu sistemi gerek dr larımızın hastaya karşı tepeden bakması tamamen ötekileşti rme tavırlarla karşı karşıyayız.
  • 2 Yıl Önce

Ferhat

Kamudaki Diğer sağlık çalışanları hemşiresi, hasta bakıcısı, temizlikçisi, sekreteri halka bir yukardan bakma şekli var. Demek ki artık biz millet olarak elimize fırsat geçmeye görsün hemen ne oldum budalası oluveriyoruz. Milletçe dönüşüme girmek gerek yoksa birbirimizi daha çook incitiriz

Mehmet

Bende yanlış olanı doğru diye savunan tiplere kıl oluyorum.
  • 2 Yıl Önce

nuri

Üstadım. Sağlık çalışanları ,istisnalar hariç! Uzun zamandır Vatandaşlardan ,intikam alıyorlar??!!Randevu vermiyor, gereken itinayı göstermiyorlar? NEDENİNİ TAHMİN ETMEK GÜÇ DEİL ASLINDA...
  • 2 Yıl Önce

Ferhat

Neyin intkamı kardeşim. Herkes birbirine Muhtaç. Kimse kimseden üstün değil.

konudan ayrı

Babanıza çok geçmiş olsun.
  • 2 Yıl Önce

Dogruya dogru

Icinde para(rant) olan herseyi gelistirdik birilerini zengin ettik. Bu konuda oyle uzmanlastik ki tum dunya milyarderleri bizim avantaciları kiskaniyor.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah

Muha, bu sonuca vardıysan seni tebrik ediyorum...
  • 2 Yıl Önce

Abdullah

Sonuna kadar haklısınız. şiddete karşıyım ama bazen insanı çileden çıkaranlar sanki biraz hakediyorlar gibi...
  • 2 Yıl Önce

Muha

Yani demek istiyorsunuzki doktorlara yapılanlar doğrudur...
  • 2 Yıl Önce

CEVDETT

'' En nihayetinde sağlık personelinin niteliği sağlık sisteminizin kalitesini belirliyor''Nokta!!! 33 YILLIK HEKİMİM.GENEL CERRAHIM.AKİT GAZETEMİZDE OKUR KÖŞESİNDE ZAMAN ZAMAN YAZILARIM YAYINLANDI. YANİ AYNI MAHALLEDENİZ ALİ KARDEŞ. 33 YILDIR DEVLET HASTANELERİNDE ÇALIŞTIM. BİNLERCE AMELİYAT YAPTIM.BURADA BENİM 1 AYLIK MAAŞIMLA ÖZEL SEKTÖRDE BİR HEKİMİN 1 AMELİYATTA BENİM 1 AYLIK MAAŞIM KADAR ÜCRET ALDIĞINA DEFALARCA ŞAHİT OLDUM. EFSANE SAĞLIK BAKANI ZAMANINDA ''SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM!! ADI ALTINDA 2004 YILINDAN İTİBAREN SAĞLIK SEKTÖRÜ KAPİTALİZME KURBAN EDİLDİ. DÖNER SERMAYE SİSTEMİ İLE NE KADAR ÇOK HASTA MUAYENE EDER,NE KADAR ÇOK HASTA YATIRIR,NE KADAR ÇOK HASTA AMELİYAT EDERSEK O KADAR ÇOK PARA ALACAKSINIZ UYGULAMASI GETİRİLDİ. HASTANE YÖNETİCİLERİMİZ O GÜN BU GÜNDÜR BUNUN OLMASI İÇİN SÜREKLİ ÜZERİMİZDE BASKI KURDU. BU RAKAMLARLA MEDYADA ÖVÜNÜP DURUYORLAR. OYSA SGK BU YÜZDEN MAALESEF DİBİ DELİK KUYU GİBİ DEVASA HAZİNEDEN PARA YUTUYOR. BUNU YAPANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ. PARA İLE İMTİHAN ZORDUR, İKTİDARDAN İHYA OLANLARIN AHLÂKINI GÖRDÜKÇE, KENDİLERİNDEKİ DEĞİŞİMİ GÖRÜNCE BUNU ANLIYORUZ. İNSAN, ''ÜZERİNDEN PARA KAZANILAN BİR META'' YA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ.HASTANELER FABRİKA GİBİ PARA GETİRN İŞLETME OLARAK GÖRÜLÜYOR ARTIK. MAALESEF BUNU DA ''DİNDAR'' İNSANLAR ELİYLE YAPTILAR. BUNA PERFORMANS SİSTEMİ ADINI KOYDULAR. MUAYENEHANELERİ KAPATMA SÜRECİNDE ÜNİVERSİTE VE DEVLET HASTANELERİNDEKİ CERRAHLARA YÖNELİK ÖZEL SEKTÖRDE AMELİYAT YAPMA YASAĞI GETİRDİLER. BUNUN SONUCUNDA EL BECERİSİ İYİ CERRAHLAR DEVLET SEKTÖRÜNDEN AYRILIP ÖZEL HASTANE YA DA ÖZEL MUAYENEHANELERİNDE AMELİYAT YAPMAYA BAŞLADI. BU DURUM ÜNİVERSİTELER YA DA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİNDE CERRAHİ KALİTEYİ DÜŞÜRÜP YENİ YETİŞEN CERRAHLARIN BU BECERİLERDEN MAHRUM KALMASINA YOL AÇTI. ANADOLUNUN PEK ÇOK KÜÇÜK ÖLÇEKLİ İLİNE TIP FAKÜLTESİ AÇTILAR VE ORALARDA YARIM YAMALIK YETERSİZ KADROLARLA YETERSİZ EĞİTİMLİ DOKTOR VE UZMAN DİPLOMASI VERMEYE BAŞLADILAR. BÜTÜN BUNLAN BİZİN DESTEK VERDİĞİMİZ İKTİDAR SAYESİNDE OLDU. ACEMİ İMAM DİNDEN, ACEMİ DOKTOR CANDAN EDER. ÖZETLE ŞEHİR HASTANELERİ GÜZEL ANCAK İÇİNDE ÇALIŞANLAR MUTSUZSA YAPTIĞINIZ GÜZELLİĞİN BİR ANLAMI KALMIYOR. SİZİN MUHATAP OLAMADIĞINIZ DOKTOR ADINA VE GÖRDÜĞÜNÜZ MUAMELEDEN GERÇEKTEN ÜZGÜNÜM. HER ŞEYDEN ÖNCE BİZLER GÖNÜL DOKTORU OLMALIYIZ.MAALESEF YENİ NESİL HER ALANDA OLDUĞU GİBİ BİZDE DE HEDONİST VE BENMERKEZCİ BİR KİŞİLİĞE SAHİP. BU KAPİTALİST KAFA BİZİ KİMLİĞİMİZDEN UZAKLAŞTIRDI.''BİR KEZ GÖNÜL KIDIN İSE BU KILDIĞIN NAMAZ DEĞİL/YETMİŞ İKİ MİLLET DAHİ ELİN YÜZÜN YUMAZ DEĞİL''.
  • 2 Yıl Önce

ahmed

aman ha hocam.. bu işi uzatıpda başınızı belaya sokmayın.Sizin de bildiğiniz gibi bu ülkede kadınların,doktorların ve köpeklerin üstünlüğü vardır. yaptıklarından sual olunmaz ve hesap sorulmaz.
  • 2 Yıl Önce

Ferhat

Ayrıcalıklı üstünlüğü vardır. Kanun öyle diyor. Ama adı partilerinin adında adalet olan partililer ve diğerleri mecliste oturumlarda birbirlerine boş laf etmekten başka birşey yapmıyor. Kılislede karşılıklı çay içiyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23