• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katılım bankalarının düşmanları

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir

EVET, Bende sizin gibi düşünüyorum, peçeli hanımları ÖRNEK olur, tekrar Osmanlı'nın genişleme dönemine girer korkusu var batıda bu yüzden Suriye deyip duruyorlar, Niye ukrayna demiyorlar medeni imiş, ne medeni ne medeni zelenszki yahudi israili görüyoruz Filistinli Kardeşlerimize yaptıklarını, bu arada ukraynalılarda gelebilir, çocukları karşı çıkmam ama NİYE Suriye deniyor, üstelik Müslümanlar özdağ def olsun, Dağıstan'a
  • 3 Yıl Önce

Sadi Özgül

Bir şeyin önüne İslami yazmakla islami olmaz. Bunun islami olduğunu ve eleştirmeyi İslam düşmanlığı yapılıyor demeye getirmek akılkarı değildir. Bir konuya muhalefet edenlere karşı, io konuyu ikna edici biçimde savunamayanların tipik argumanınıdr "düşman" ilan etmek.
  • 3 Yıl Önce

HKemal

Şüpheli olandan (katılımdan) kaçıp alenen haram olana (faize) gidenlerin gerekçe bulmaya çalışmaları da çok garip oluyor.
  • 3 Yıl Önce

Okır

Hocam bu chabeli zenginner ve iyibartili zenginner fayizli sistemi severler herşeyi zam yabıyorlar Reyizin oyunu düşürmek için amma Reyiz baştacı dır
  • 3 Yıl Önce

Tik

Katılım bankasının normal bankalardan hiç ama hiç bir farkı yok. İslam soslu faiz sistemine katılım bankası deniyor.
  • 3 Yıl Önce

Vehbi Kara

Helal dairede yaşamak güç olsa da mümkündür. Fakat darül harp zihniyeti Muslumanları harama teşvik etmektedirler. Yahu TC Kanunlarına göre Katılım bankalarının faizle işlem yapması suçtur. Neden faize bulaşsinlar ki. Demek ki cennet ucuz cehennem de lüzumsuz değildir.
  • 3 Yıl Önce

haramzadeler “yahu bunlarda faize yakın kâr payı veriyorlar” diyerek fitne…

haramzade mi, yuh artık be! küvettürk’ü, albaraka’yı eleştiren haramzade oluyor ha; yuh, gerçekten yuh
  • 3 Yıl Önce

kâtilim bankalar

İngilizcede küçük ı yok; bu nedenle doğru bir anlamla bu bankalara katil diyorlar evet öyle
  • 3 Yıl Önce

Sedat X

Hocam Allah razı olsun, İslamın getirdiği Karzı Hasen (güzel borç) faizin zıddıdır. Ben Almanya'da yaşıyorum. Burda sözde İslami faizsiz bankacılık diyenler, doğrudur normal faiz almıyorlar, maalesef Katmerli faiz alıyorlar ve adınada kar payı deyip, faize bulaşmak istemeyen biz Müslümanları kazıklamaya çalışıyorlar. Bunu Internet sitelerinden girip sizde görebilirsiniz. Hocam araba kredisi için bir karşılaştırma yaptım internetten. Sözde faizsiz İslami banka ile 18 tane faizli bankayı karşılaştırdım. 2 tanesi hariç, diğer 16 faizli banka, sözde İslami bankadan daha az Para geri istiyor. Farzı misal faizli banka bana 20000 € araba kredisi veriyor, 5 sene içinde faizi ile birlikte 21500 € istiyor. Sözde İslami banka diyor ki bizde faiz yok, biz kar payı alıyoruz. 20000 €'ya 5 sene için 3000 €' rucuk kar payı alıyoruz sadece. (oranlar bire bir aynı değil, farzı misal olarak yazdım)
  • 3 Yıl Önce

dost mu olacaktık?

dost mu olmak gerekiyordu bu sığırlara?
  • 3 Yıl Önce

Ağır ol

Sayın yazar Lütfen biraz yavaş olun.. Ulemanın sahasına fazla girme!
  • 3 Yıl Önce

BETER OL

1072 SENİN GİBİ AHMAKLAR OLMASA ÜÇKAĞITCI FIRILDAKLAR AÇ KALIR BETER OL
  • 3 Yıl Önce

1072

Katilim bankalarından başka yere hiç para yatırmadım.ukrayna savaşı başladığında kuveyt türk ten (10 yıldan fazladirda tasarrufumu orada degerlendiriyorum) mobil şubeden 1.5 kg altın aldım alımda yanıldım ve gramında 50 tl farkla bana altın satmışlar tüm itirazlarıma rağmen isteğinle yapmisin dediler zararı dogrultamadim.(olağanüstü dönemler için devlet yetki verdi diyorlar) faiz haram.diyorlarda müşterisinin yanilmasindan dolayı kazıklamak nedir.
  • 3 Yıl Önce

Okur

Katilim bankaları faizsiz mi. Normal bankalarla aynı oranda vade farkı koyuyor. Ev veya araba alacağın zaman bunları sen buluyorsun, pazarlığını sen yapıyorsun mak sahibine tamam ben bunu alıyorum diyorsun sonra bankaya gidip kredi talebinde bulunuyorsun. Bankada uygun görürse onaylıyor. Sen bankadan satın almıyorsun ama almış gibi görünüyorsun. Anlaştığım paranın üzerine vade farkını koyup kar haddi diye yutturuyorlar. Adi faiz değil sadece ama yapılan tüm işlemler faiz kokuyor.
  • 3 Yıl Önce

SİRKE

BUNA TAKİYE DERLER FIRILDAKLAR ALLAHI MİLLETİ KANDIRIYORLAR AKILARINCA ŞARABA TUZ KARARSAN SİRKE OLUYOR İSTEDİĞİN KADAR İÇEBİLİRSİN ARTIK HARAM DEĞİL SİRKE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23