• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

30 Ağustos, Fransızca şarkı meraklısına kaldı ise!

63 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim

Domuz etini serbest bırakana laf yok, Ülkeyi kurtaranlara var. Süleyman Şah toprağını bir avuç işidden kaçıranlara laf yok, vilayetimizdi zafer mi kazanılır diye balkan savaşında kaybettiğimiz yunan a karşı kazanılan Zaferi küçük görme var. Unutmayın hesap günü var.
  • 5 Yıl Önce

Akif Ak

Sanatın dili, dini, uyruğu olmaz. Okul mu ya orası illa ve sadece zafer marşları falan mı çalınacak. Herkesin eğlence anlaşıyı sizinle aynı olmak zorunda. Meydan Alişanlara Demet Akalınlara kalmıştı bence çok iyi olmuş Candan gerçek bir sanatçıdır üstelik öğretmendir ve tam bir Cumhuriyet kadınıdır.
  • 5 Yıl Önce

Emre yıldız

Yerli ve milli üstün vasıflı örnek sanatçılarımız Demet Akalın, Seda Sayan, Alişan, Gülben Ergenin bu konseri vermemiş olmaları gerçekten çok üzücü.
  • 5 Yıl Önce

Günyüzü

Savaş meydanlarında yendiklerimizin,hezimete ugrattiklarimizin malesefki fikirlerine,kültürlerine,tarzlarına, yenildik.Atam ve kahramanlarimiz vesilesiyle işgalden kurtulduk ama düşman giderken bizi bizden çaldı.yasamimizi,neslimizi,düşüncelerimizi,hosgorusumuzu,değerlerimizi,dotlugumuzu,samimiyetimizi çaldı.bize ise posası kaldı.sukur ki küllerinden doğan bı milletin zaferler kazanacak inancını,azmini çalamadilar.Aramiza fikir farklılıklarımızdan dolayı ayrılık duvarları ormedigimizde neler basarabildigimizi nice zaferlerimizde gösterdik.yine gösterebiliriz.
  • 5 Yıl Önce

ahmet sal

Azıcık haysiyet)ten ben de azıık haysiyet istiyorum ve soruyorum, Bu ülkenin başbakanının eşi Emine Erdoğan, GATA'da Nejat Uygur'u ziyarete gittiğinde, başörtülüleri almıyoruz denildiğinde başını açmadı ise, siz onu tebrik ettiniz mi? Almayanları kınadınız mı? Kınamadı iseniz, bir oldu bitti ile, hayatının 24 saatini İslama uygun geçiren insana, bir saniyelik hatasını saki bütün hayatında öyle yaşıyormuş gibi gösteremezsiniz, eleştiremezsiniz.
  • 5 Yıl Önce

İbrahim ak

Hangi savaşta İngiliz yendik de İstanbul'dan çıktılar?
  • 5 Yıl Önce

Azıcık Haysiyet

Sayın "Kara" hasanoğlu şu yazınızdan dini ve milli durumlara ne kadar önem verdiğinizi anlıyorum. Keşke bu önemi ülkemiz ve dinimiz üzerindeki şer planları tüm dünyaca bilinen yunanistanın ülkemizin Müslüman olan başbakanının eşini öperken, ülkemizin Müslüman olan ve İslam dinin muhafızları olan yöneticilerinin, İslam düşmanı olan papanın heykelinin altında bu ülkenin aleyhine olan anlaşmalara imza attığında ve içinde hiç bir ahlak kaidesini barındırmayan ve Türk İslam aile yapısını temelinden söküp atan namı diğer İstanbul sözleşmesini imzalayan Muvahhid ve Mücahid olan devlet erkanına ve bu anlaşmayı savunan bu devlet erkanının aile efradınada aynı önemde cevap verebilseydiniz.
  • 5 Yıl Önce

KEmAL

100 sene öncesinin ülke kurtarıldı yalanının delili devrimlerdir. Görene yeter bu devrimler. Gözüne soksan yine göremeyeceksin demekki. Yada işlerine gelmiyor ebu cehil gibi
  • 5 Yıl Önce

bvc

üstelik türk ekonomisi %80 Tüsiadın elinde. tusiad ise %90 abd ab ortağı. Türkiye İşgal Altında dır. Ford un işgali. Kolanın işgali. Algida işgali. Colgate işgali. Cargill işgali. Vivident işgali. MARKET RAFLARI %90 ABD AB MALLARI. En ücra köyler işgal altında. İŞGALCİLERİN ORTAKLARINA DİKKAT. COCAKOLA distribütörü, FORD distribütörü. Şehirlerde Perakende Mağazaların sahiplerine bakın, Hepsi işgalci ortağı. YERLİ MALI RAFLARA BİLE KOYMUYORLAR. en yaygın tarikat örgütü ise, bu işgalcilerin Ayakçılığını yapıyor.
  • 5 Yıl Önce

Katakulli

Türkan Saylan'a yapılan saygısızlık ne kadar çirkinse onu ve çevresini ne kadar incittiyse şu anda Şule Hanım'a yapılan da onun gibi Şule Hanım'ı ve çevresini incitmiştir... Belki biraz daha fazlasıyla...
  • 5 Yıl Önce

Derman

Bugun hicri yilbasi muslumanlara hayir getirsin,1440 hicri senesi biterken,1441 bir senesine girmis bulunuyok bugun cuma mesajlarinada,dunyada kazanmis gibi gorunup ahireti kaybedenlerden eyleme.eyup sultan caminde yasin okuyan30 agustosta fransizca sarki ingilizce golden hombrass kimin icin kutluyor bir yerde taraf olmak kendini onlarin yerine koymak ,diyeceksin yok ahmak birkere bize Turkiye icin turkce sarki ,turku gurulandiran bir iltifat goren varmi.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Ozdemir

Ali bey Sasiracak ne var bunlarin tiyniyeti bunlarin vekilleri Mardine belediye baskani olan deyyusa tebrige gider orda yer icerler fatura devlete kitlenir.Ortaklari orman yakar sesleri cikmaz sen bu ekrem denen deyyusun orman yanginlari hakkinda lafinini duydunmu. Ha birde buna oy veren bizim deyyuslar var.Artik konserde beraber fransiz takilirlar.
  • 5 Yıl Önce

Yunus

An itibariyle ist g osman paşa dayım nasilki her secim her gün recep tayip erdoğan milletin adamı felan filan şarkısı vardiya bıkmıştık iş güç yok kira fatura düşünüyoruz..neyseki imamoglunu umut gorduk oy verdim geçen ibb ye gitim form cv felan diyor yani torpil adam olcak akp ibb si gbi ve sabahtan beri ataturk izmir marsi m kemal sarkisi felan filan fark yok bize biçilen oy vermek ve bunların şarkılarını dinlemek bunda böle oy moy kulanmak yok tayip eşittir imamoglu allah belanızı versin
  • 5 Yıl Önce

Recep

Diline sağlık,kalemine kuvvet
  • 5 Yıl Önce

Kemal

Abdullah rumuzlu yorumcu; Kardeş bana sahih hadis ne demek bi anlativer Google amcaya sormadan. Müslüman aynı zaman da sorgulayan demek değil midir? Biat neresinde müslümanlığın. İman edeceğiz derken aklını kiraya verme. Çevreye bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Atatürk dine değil biat kültürüne karşı çıkmış. Müslüman alemine bak tabloyu gör.Allah bin kere razı olsun ondan.
  • 5 Yıl Önce

Haqîqaten, "geldikleri gibi" mi gitmişlerdir.?!

Acâbâ, geldikleri gibi mi, gitmişler.?! Biri bana lütfen şunu açıklyıversin: İstanbul'u beş sene işgâl altında tutan İngilizler oradan hem de tek kurşun atılmadan ve dahî Hânedân'lıktan Cumhûriyet'e geçişe günler kala nasıl çekip gitmişlerdir.?! Teşekkürler...
  • 5 Yıl Önce

Görkem

30 Ağustos olmasaydı: İzmir dahil bütün Ege, Trakya, Bursa gibi iller Yunanın, İstanbul İngilizin elinde kalacaktı... ulu Öndere şükran ve minnetle..
  • 5 Yıl Önce

Mertürk

Ali candan kardeş, Toplum algılar üzerinden ,ağır bir medya propagandası ile yönlendiriliyor. Hakikati arayan yok. Herkesin hakikati ,menfeati ve çıkarları olmuş. Böyle bir durumda çıkarlar,menfaatler ve halkın ekonomik refahı devam ettirilebildiği sürece durum devam eder. Bunlardan biri giderse ,daha önce beyaz olan siyah olur, siyah olan beyaz olur. Hakikat yerine ,çıkar ve menfaatine göre hareket eden bir topluluğa, Allah çeşitli sıkıntılar .... verir.
  • 5 Yıl Önce

lütfü

Kabahati hep CHP zihniyetinde aramayalım ...
  • 5 Yıl Önce

Vicdan

Ali beyden tek ricam türkiye nin etraftaki müslüman ülkelere baksın birde Turkiyeye belki Atatürk düşmanlığını bırakır ama sanmıyorum.
  • 5 Yıl Önce

Memet

akit camiası olarak 30 ağustos zafer bayramı için herhangi bir hazırlığınız anmanız var mı? Para haecamanızada gerek yok hep birlikte toplanıp büyük taarruzun şehit ve göçmüş gazileri için bir yasin okuyacak mısınız?
  • 5 Yıl Önce

Erz

Siz 30 Ağustos’u kutlarmıydınız. Cumhuriyet de Atatürk de zaferleri de zorunuza giderdi. Keşke Yunan kazansaydı diye dua ederdiniz.
  • 5 Yıl Önce

Kubilay Ogeday

İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş en büyük askeri ve siyasi dehası, ebedi Başkomutanımız ulu Önder Gazi M.Kemal Atatürk'e binlerce kez şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz... O'nun idealleri yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.. Ruhu Şad olsun!..
  • 5 Yıl Önce

Erol

Sayın yazar 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun. Bugünkü konumuzla ilgili değil ama idamın meclise neden gelmediği hakkında bir yazı yazarsanız sevinirim.
  • 5 Yıl Önce

30 ağustos zafer bayramı

sadece düşmana degil yobazlara da vurulan darbeydi. neyseki senin bu yobazla hızla silinip gidiyor. gençlik bilfigin gibi degil ali bey. babasini tanımıyor ki seyh şıh hacı hoca tanısın
  • 5 Yıl Önce

Ne demişti...

Imamınoğlu"#HerşeyÇokCuzelOlacak " demişti... Oluyor...
  • 5 Yıl Önce

abdullah

kemal rumuzlu yorumcu tarih ile imani birbirine karistirmis... tarih dite okutulan yakin tarih yalanlarini sorgusuz din olarak kabul etmek onlarca yillik resmi ideolojik formatin basarisi! bu konuda kitap -yazar onerilerim olur kabul eder ve ilgilenirsen. Gecmisiniz Itinayla Temizlebir(Prof.Cemil Kocak), Tarih-lenk(Hakan Erdem), Msrafa Armagan, Murat Bardakci, Halil Inalcik, Sureyya Aydemir vs.... B7nun disinda sorgulamak(her konuda) akletmet tekraren ogutlenir ve FARZDIR, MUSLUMANLAR ICIN 1400 yil once inen Kur'an-Kerimin tek harfinde suphemiz yoktur, inandik iman ettik. Herkesin dini kendine!
  • 5 Yıl Önce

Bilal

Chp vergilerimizi anlaştigi şarkicilar uzerinden akliyor ve caliyor Ak se habire kaldirim taelarini yenileyerek yollari delik desik ederek vergilerimizi caliyorlar. Yol kopru su elektrik dogalgaz yaptm size diyor bir bakiyorsun bunlari kullanirken maaşin tamami gitmiş. İki parti de benim gozumde soyguncudur. İkisi de laik ikisi de zalimm zorbadir.
  • 5 Yıl Önce

Selim

Siz ce 30 agustos neyi ifade ediyor
  • 5 Yıl Önce

Dallı

ŞULE HANIMA ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN.ŞULE HANIMIN SAVAŞTIĞI KÜLTÜR ORTA VE BATI ANADOLUYU SARMIŞ DURUMDA.TEK FAYDA SIRTLAN GÖRÜNTÜLÜLER O YILLARDAKİ KADAR YOKLAR.AMA ARADA DİŞLERİNİ GÖSTERENLER DE VAR.ÇARŞI PAZAR TABELALAR HANGİ KÜLTÜRLE MÜŞTERİ ÇAĞIRIYOR.VE O ÇAĞRIYA GİDEN MÜŞTERİLER.AĞIRLIK İNGİLİZ VE FRANSIZ GÖRÜNTÜSÜ.ALLAH KORUSUN KURTULUŞ SAVAŞI GİBİ ŞİMDİ BİR DURUM OLSA.MİLLİ ORDUMUZ ŞU AN DIŞARIDA GEREKENİ YAPIYOR.
  • 5 Yıl Önce

Zihniyet

Zihniyet ayni yani ingiliz galip gelseydi de ayni seyler olacakti demeye getirmis Allah bu kafadakilere akil fikir versin.
  • 5 Yıl Önce

Tamam

Hangi yüzyıldasın. İngilizceyi her okula yerleştiren kim, çocuklarını ABD de okutan kim. İmam Hatiplerde arapça öğretemeyen kim. 17 yıldır ne tedbir alındı.
  • 5 Yıl Önce

Urfa

Alİ kardeş teşekkür allah bunları ıslah etsin
  • 5 Yıl Önce

Alï

Sabahtan sonra kahve içerken doyurucu bir yazıydı. Şule Hanımefendidir once. Bugun unsanlığín aradığı huzuru çook once HUZUR u yazmıştı. Rabbim cennetiyle karşılasın. Celal Bayarın affina hayır demek bugünun mücahidlerine zor gelir. Yeşil takkenin ustüne beyaz şalı sarınca cenneti tapuladığını sanan gafillere. Bohem bir hayatı tepip imanı için La (hayır) demek 50 li yillarda sıkar biraz. Mangal gibi yürek, bitmeyecek bir ideal gerektirir. Her kadin onun yarısı kadar şuurlu olsun. Kimse duramaz bu milletin karşisinda. Oluklar çift mesele bu kadar. Camide 5 lira atinca cennetin sahiline yaklastım sanır. Biri de bir omür üniversitedeki maaşını oğrencilerine vakfeder. Boyle bir dunya. Biyle birini taniyinca hele kimsenin bilmediğini bilince dünya benim için başka bir şey oldu. İmansız paslı yürek sineye yükdür.
  • 5 Yıl Önce

Eren

Ali Bey bugün logar kapağı gibi tam Oturmuş. Kaleminize sağlık.
  • 5 Yıl Önce

Caner

30 agustos herkezın bayrami sadece candan ercetıne verdiği sozleri tutmayan yalancı baskanla aynı karede olmasını yakıstıramadım. Uzuldum...
  • 5 Yıl Önce

Turgay

Yine aynı terane. Kardeşim hala kılık kıyafet derdindemisiniz? Batılı gibi giyinme pantolon yerine şalvar, ayakkabı yerine çarık giy sana soran mı var. Bir de kanunlardan bahsediyorsunuz evet iyi ki Batı'dan o kanunları aldık neden mi Atatürk yeni kanun yazılması için bir komisyon kurdu ve o komisyon boşanma davasının Hanefi fıkhına göre mi yoksa Şafi fıkhına göre mi olacağını aylarca tartıştı ve tabi ki bir neticeye varamadı rahmetli de bu kurulu lağv edip Batı'nın modern kanunlarını getirip kadınlarımızı kölelikten, ikinci sınıf insan muamelesinden kurtardı.Ama bunun sizin gibiler tarafından kabul edilmesi hayli zor. Elinizden 9 yaşındaki kızla evlenme( sübyancılık) izni alındı, kadını mal gibi değiştirme ( cariyelik) izni alındı kolay değil tabi bunları kabul etmek zira 1500 sene evvel böyle denmişti böyle de devam etmeliydi değil mi?
  • 5 Yıl Önce

mutmaine

30Agustos için yurtdışından sözde sanatçı getirmediğimize şükredin demek istiyorlar ! şarkı türkü ile kutlama moda oldu, şehitleri şarkılarla türkülerle anılan müslüman ülkeyiz ! yazık. Bugün CUMA HER MÜSLÜMANA FARZDIR: ZORUNUZA GİTMESİN
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Evet geldikleri gibi gitmediler hatta yerleştiler batının kanunları geldi İslami değerler yok edilmeye çalışıldı halifelik kaldırılıp islam dünyası başsız bırakıldı İslami alfabemiz gitti sözün özü içimize öyle girdiler ki söküp atmak artık çok zor ingilizce Fransızca levhalar her yeri sardı doğru dua edelim ki resmî dilimiz olmadı hani ona da yaklaştılar da
  • 5 Yıl Önce

Oguz

Atatürk den bu millet neden vazgeçemez biliyormusunuz çünkü bu büyük adam rönasans, yapmıştır. Kimsenin yapamayacağı aydınlanmayı yaparak dünyada en güzel müslümanlığın yaşadığı ülkeyi kurmuştur. Batıcı dediğiniz kanunlar olmasa diğer Müslüman ülkelerde olduğu gibi talibanlar deaş lar türer. Biz halk olarak Atatürkün bize bıraktığı İslamla batıdan harmanladığı bu güzel ülkede yaşamaktan memnunuz. Memnun olmayan yüzde 10 luk bir aşırı kesim haricinde herkes Atatürk idealleri altında Müslümanca yaşamaktan memnundur. Atatürk yıkılmaz çünkü Atatürk bir fikirdir aydınlanmadır. Büyük Taarruz zafer bayramımız kutlu olsun
  • 5 Yıl Önce

hercai

Ali Candan, bir de taptiginiz Ataurkten bahsetsen kiyaslama yapardik!
  • 5 Yıl Önce

Kemal Özübir

Ali Bey cumhuriyet bayramında Fransızca şarkı söylendi diye koskoca sütunu doldurup uzun uzun yazıp da, ülkede en Müslüman geçinenlerin islam tarihindeki istanbula yapılan ilk Süryani hristiyan kilisesini kendi elleriyle istanbula açıp bi de bununla övünmelerine bir satır laf edemiyorsanız demek ki samimiyetinizde bir şüphe var. Biz bu zaferi Yunan'a Fransız'a karşı kazandığımız kadar hristiyan dünyaya karşı kazandık. Fransızca şarkı seni rahatsız etti ama devlet başkanı eliyle devletin parasıyla istanbulun göbeğine yaptırılan Süryani hristiyan mabedi hiç rahatsız etmedi öyle mi? Fransızca şarkı söylenmesin ama Bulgar klisesini devlet başkanı besmeleyle açsın, Fransızca hocası törenlere çağrılmasın ama Süryani kilisesi devlet başkanı eliyle yaptırılıp törenlerle kutlamalarla Müslüman devlet başkanı tarafından açılış yapılsın. Vallahi aşk olsun, helal olsun. Alman devlet başkanının eliyle açılış yapılan Müslüman camiisi gördünüz mü hiç siz güzel kardeşim? Ama sizin için İmamoğlu'nun Fransızca şarkısı en korkuncu en kötüsü. Valla size aşk olsun helal olsun güzel kardeşim.
  • 5 Yıl Önce

Şevki

Teşekkürler
  • 5 Yıl Önce

Hayati

Sen büyük bir olasılıkla 30 Ağustos Zafer bayramını kutlamayanlardansın. Diyaneti kuranın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu Diyanet bugünkü hutbesinde bilerek es geçmiş, ama Fenerbahçeli Alex kadar olamadınız, o bile 30 Ağustos Zafer bayramımızı kutladı. Neyse, hepimizin 30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun.
  • 5 Yıl Önce

bekir

Savaş mı istiyorsunuz sayın yazar... Bırakın bütün dünya halkları kardeşçe yaşayalım biz fransızca söyleyelim fransızlar türkçe... Tek bir insan kurşun ile ölmesin. Aziz Şehitlerimiz vatan uğruna canlarını feda etmişler... Bugün hala doğuda askerlerimiz şehit oluyor ve arkasına 20 pkk lı öldürüldü haberi geliyor isterse 100 pkk lı öldürülsün benim bir askerimden değerli mi ? ..
  • 5 Yıl Önce

Bilal

Sayin Ali bey haklisin haklisin haklisin. Fakat biz bu belediyeleri basiretsizligimizden bu adamlara altin tepside sunmadikmi ? Bizim cenah inanin kucuk daglari ben yarattim edasiyla kendilerine oy veren kendileri icin cirpinan milleti birakip silanin pesinde kosmadimi? Rica ediyorum igneyi kendimize batiralim. Bakin kardesim dedigi c.baskani bile hirs ihtiras ne derseniz deyin bugun ingiliz oyunlariyla imamoglu ile birlikte hsreket ediyor basbakanlik yapmis .bskanlik yapmis bir suru kisi menfaat icabi simdi akp ye karsi.peki ya bizim gibi garibanlar akp nin bir cayini bile icmemis secimler icin elinden geleni yapmis insanlar ne yapsin? Mesela ben balik bastan kokmus diyorum inan oyle para yiyenler varki akliniz durur. Bizi kayib ettiler adamlar resmen dusman gibiler simdi Onun icindirki elimize gecen firsati 17 yilda cok kotu kulandik sevenleri ozduk ummeti unuttuk cebimize baktik sonuc bu Bakin eski bir kaymakam M vekili yurt disinda bir marka yarim manto icin 2200 sterling verdi hanimi icin benim yanimda ben hala terxi oldugum halde hanimima 80 sterling den fazla paraya manto almamisim .millet aptal degil Sn c.baskanin haniminin giysileri bilmem kacbin dollar diyorlar Allah bunlari biliyor Ali bey Soyliyebildiklerim buradan soyliyemediklerim vagon dolusu. Netice biz bu gunu dubden hak ettik hic esek dururken lutfen culuna yapismayin ? Saygilarimla
  • 5 Yıl Önce

Derman

Bir menkibe,hz musa turdaginda rabiyle kelam ederken,ummetinden birinin dua,sini bildiriyor bir uzun omurlu olmak,zengin olmak birde evladi olsun istiyor tipki yap partisi gibi.Allahu tela hz musaya uc dua fazla bir dua soylesin deyince ,dua isteyen bu sefer,bir evladim olsun elinden altin tasla su icmek istiyom diyor.uc dua,yi bir seferde istiyor,bir istanbul buyuk sehir belediyesi ister ankara,olsun nerde chp belediye varsa bunlarin akibeti THK gibi iflas eden,hurdaya donecek yada vatani bolecek.
  • 5 Yıl Önce

Kemal

100 yıl önce yaşanan ve aktarılanlara yalan de ama 1400 yıl öncesinde yaşanan ve aktarılanları sorgusuz kabul et. İnsan aklı ve vicdanını kaybetmeye görsün, adını bile unutursun Allah korusun.
  • 5 Yıl Önce

Ali BULUT

Şu yukarıda saydiginiz mantiksizliklar sadece ekremde değil neredeyse Türk halkının belkide yüzde 90 inda var dolayısıyla halka göre yönetici olur Ekremle İstanbullular tencere kapak misali tam uydular, yarın hükümete de bunlar gelirler çünkü halk bunları hakediyor
  • 5 Yıl Önce

Mert kaya

Hocam hakli ..ama yillardir destekledigim parti.bunlari degistirmek icin cok az sey yapti..koruma kanunu kaldiramadi..hristiyan kanunlarini degistiremedi...bsk sistemine gecildi.tam arastirilmadan simdi pkkli kurtlerin sayesinde laik bsk bile allah korusun olabilir....yani baskan iyi adam ama ulkeye yetersiz..veya miyadi doldu.Allah sonumuzu hayir etsin ..
  • 5 Yıl Önce

Ali Candan

Erdoğan'ı pahalı on altı uçağa, üç helikoptere, çok sayıda zırhlı araca ve saraya, sayısız danışmana, devlet işletmelerini satmaya, her şeyi ithal etmeye, liyakatsiz yandaşlarını iyi görevlere getirmeye, gereksiz yere kurumlar oluşturup yandaş doldurmaya, medyada devamlı kendisini övdürtmeye, yalakaları beslemeye, diyar diyar gezmeye, yer altı ve üstü zenginliklerini yabancılara peşkeş çekmeye, kendini alkışlatmaya, sürekli dışalıma, dış ülkelerde ecnebi liderlerle boy göstermeye, israfa, ülkeyi yabancılara sömürtmeye, zenginler ve sömürücüler lehine yasalar çıkartmaya doyuramadık gitti. Ne büyük nefis ; ne büyük doymazlık! Açtığı üniversitelerde ekseriyetle yalnız soyut kelime bilgileriyle donatılmış ya kravatlı hergeleler ya da escort kadınlar yetişiyorlar. Bütün giderler bizim vergilerden olşuşan Hazine'den. Hakkını yememek lazım ki biz normal vatandaşların yararlamayacağı vergilerimizle yollar ve havaalanları yaptırdı. Yaptığı yeniliklerden çoğunlukla avaneleri ve zenginler yararlanıyorlar. Muhalefet de önceden devlete çöreklenmiş, tüm imkanları arpalık olarak kullanıyordu.Her yere heykel dikiyorlardı. Demokrasi ve uygulayıcılarının avaneleri hariç  kimseye yararı olmadı. Erdoğan ve muhaliflerin her birinin dağ gibi büyük 70 bin insan gücünde birer şeytanı kendilerine hükmederken, kendi ve avanelerinin şeytanlarının istek ve arzularını yerine getirmesi varken bize hizmet etmeye asla sıra  gelmez. Muhelefettekilerin durumları daha vahimdirler. İşin yoksa iktidar ve muhalefettekilerin şeytanlarından medet um ! Kaderimizi onlar belirlesinler! Devlet ve yöneticiler en az kendileri kadar yurttaşları düşünmediği müddetçe 'Deccal' ve avaneleridır. Özellikle Müslümanlar olarak biz Deccal ve avanelerine itaat etmek mecburiyetinde değiliz. Yöneticiler bizlerin temsilcileri olamazlar. Hem Allah'a kulluk yap (Kur'an'da kendi özel yasaları mevcut) hem de  yasaları hela doldurucularca belirlenmiş İslam'a zıt  deccali devlete boyun eğ ! Bol maaşlı kitap yüklü ulema müsveddeleri de bizleri sadece İslam'ın ibadetleriyle oyalayadursunlar. Makam ve maaşlarına halel gelmesin diye devlet ve avanelerine karşı şeytani amellerinden dolayı tek söz edemezler. Neden camiye gidip de kendime, döküntülere  güya dini masal ve meseller anlattırayım ! İki ilaha birden tapmak! Aksi takdirde Müslümanlar topyekün müşrikler sayılırlar. Neden okula gidip de müfredattaki ders adı altında yararsız saçmalıklara farz ve vacipmiş gibi katılma mecburiyetinde olayım ! Dünyanın hiçbir ülkesinde eğitim ve öğretimde bizdeki kadar saçmalık yok. Öğretmenlik ve bilim dalı adı altında işin yoksa asalak icat et ; asalak besle! Para, gider, masraf..... Sürü elemanları hangi güne duruyorlar...? Yükle gitsin vergileri, zamları !  Bunlar vergi ödemekle, bize hizmet etmekle yaratılmış vazifeli kullar !  Karşı mı geliyorlar ? Kanunlar hazır ; devlete karşı geldi, devlet büyüğüne hakaret etti. Süründür mahkemede, atın zindana ! Ey Erdoğan,   Muhalifler ve yardımcıları, sizi iktidar ve muhalefete biz getirdik!  Geviş getirenler otla beslenip Leşcillere et hazırlıyorlar. Otculların hemen her şeyi yani sütü, yünü, derisi eti  hatta kemikleri Leşciillere yarıyor. Hepsini yutsalar da doydukları yok. Sürekli Otculların çoğalmasına ihtiyaç var! Siz hala bize ihanet edip haksızca devlet imkanlarını avanelerinize   bahşediyorsunuz. Gereksiz  yere saltanatınızı sarsmasınlar diye  onları bizim aleyhimize sus payı olarak makam, mevki ve maaşlarla gemliyorsunuz. Türkiye'deki tüm sorunların kaynağı Meclis'tir. Tüm imkanlara sahip olmasına rağmen sorun çözmek yerine habire sorun üretir. Kendi nefis ve şeytanlarınızın katkılarıyla her geçen gün Deccal'i büyütüyorsunuz. Seçimlere birkaç ay kalıncaya kadar bizleri tamamen unutup iblislerinizle beraber çalışıyorsunuz bizlerden  oy devşirmek için yapmadığız maskaralıklar kalmıyor. Biz sizi başımıza neden Sultan seçelim? Siyasette çok hünerlilik iddiasındaysanız çıkınız yurt dışına,  hünerlerinizi orada seygileyiniz! Peşinize gavurların köpekleri dahi takılmaz ve  sizi sahipliğe kabul etmezler. Zira bilirler ki kim sizi rehber edinirse dalalete düşüp açlıktan geberir, rezil ve rüsva olur, Gavurların köpekleriyle ilgilendiği kadar sizi baş tacı edenleri düşünmüyorsunuz ! Müslümansanız İslam'a, Demokratsanız demokrasiye  göre hareket ediniz de adalet ve düzen yerini bulsun ! Din ve doktrinlerin arkasına saklanarak " kuzu postuna bürünmüş kurt" olup da iblislerinizle çalışmayınız. Ahmaklar değiliz ki bizimle ebedi taşak geçesiniz ! Sizin ve avanelerinizin boş vaadlerine karnımız tok, siyasi ve ekonomik masallarınızla hafızalarımızı kirletmeyiniz artık! Hiç şüphe yok ki heva ve hevesine uyarak Beytül Mal'ı azgın şakşakçı ve yalaka münafıklara peşkeş çekerek veya israf ederek emanete hiyanetlik ederse işlediği günahlardan ötürü er veya geç ayete binaen Allah suça ortak olan zalimleri birbirlerine musallat edecek her iki tarafın da yar ve yardımcıları olmayacaktır.Adalet bu şekilde tecelli olacaktır. Bu evrende değişmez ilahi bir kanundur. Görevlerini istismar edenlerin yedikleri, içtikleri, faydalandıkları haramlar kalplerini karartmış, sağır, dilsiz, kör ve sefih olmuş haktan ebedi uzaklaşmışlardır. Hadise göre de haramzadelerin bedenlerinde ve elleri altlarında haramlar bulundukça yer ve gökteki melekler onlara lanet edeceklerdir. Ayıkla pirinçin taşını ! Her medya kuruluşu kendine haram nema sunan ya da sunacak siyasi bir puta sarılmış gece gündüz onu tesbih ve takdis edip noksan sıfatlardan münezzeh kılmak istiyor. Hepsi Otculları avlama peşinde ! Zehirli gıdalar tüketiriz ; Sağlık Bakanlığı tetbirler almaz! Hastayız ; hekimler sağlıktan çakmazlar! İşsiziz ; Çalışma Bakanlığı ilgilenmez.! Adalet ararız ; parasızlık ve etkili dayısızlıktan hakkımız olan adalete ulaşamayız! Üniversite mezunuyuz ; göreve atanmayız! Hasta ve yardıma muhtacız ; devlet desteklemez! Toplum sürekli suçlular üretir ; hapishaneler dolu! Asgari besinlere ihtiyacımız var ; ithal etmek zorundayız! Tekniğe muhtacız ; ülkede yok! Sorunlar saymakla bitmez! Bizim anlı şanlı devlet ne yaptı bugüne kadar? Sadece kendi avanelerine hizmet etti tabii! Ey İktidarlar ve Muhalifler, Türkiye'nin önündeki takozlar kesin sizlersiniz! Sizler Meclis'te  milletin üzerine taht kurmakta uzmanlaştınız ! Ülkeye kendinize kazandırdığınız kadar önemli bir yardımınız dokunmamıstır. Ne çobanlık, ne bakkallık, ne işçilik, ne amirlik, ne memurluk, ne siyaset ne de ülkeyi yönetecek hüner ve beceri var sizde! Üzerimize taht kurup husyelerinizi sallandığınız yeter artık! Gidiniz, husyelerinizi nerede sallayacaksanız sallayınız! Bizler husyelerinizin zevkleri için yaratılmadık ! Yeter ki isminiz, cisminiz ve gölgelerinizle dahi bizden ebedi beri olunuz da şerrinizden kurtulalım !
  • 5 Yıl Önce

erhan

Atatürk ," kazandığımız tüm başarılar Türk milleti nin, halkının eseridir " demiştir Yani sadece şunlar ,bunlar dememiştir. .Buna rağmen birileri ,30 Ağustos u da ,İzmir in dağları marşını da tek başına sahipleniyor. Oysa bu savaşlarda sadece bunların dedeleri mi savaştı,şehit ve gazi oldu ve zafere ulaşıldı . Zafer bayramımız kutlu olsun
  • 5 Yıl Önce

N.Öztürk

Sayın Yazar, düşüncelerimiz arasında büyük fark olmakla birlikte, Şule Yüksel Şenler Hanımı, 1970'li yıllardan beri hatırlıyorum. Doğru bildiği yönde, kendisine yol açarak, inançla, saygı uyandırarak yürümüştür. Dil meselesine gelince, İngilizce- Fransızca isimler düşkünlüğüne şiddetle karşı olan biriyim. Anlattığınız gibiyse İmamoğlu bu yanlış yapmış, fakat salt o yapmış gibi değil, külli ele almak lazım. İstanbul çapında birkaç örnek vereyim : Mall Of İstanbul- Sea Pearl- Pelican Hill- Astoria-Hele pahalı konut muhitlerinde nerdeyse Türkçe isim yok gibi. Güya Türkçe marka olmazmış... İstanbul caddelerini gezin, Türkçe kaçta kaça inmiş. galiba MESELE ŞU: Dindar-Milliyetçi- Laik- Solcu farketmiyor, kabul etmesek de EN BÜYÜK ORTAK PAYDAMIZ "Piyasa nasıl istiyorsa öyle olsun, gelsin de paralar nerden gelirse gelsin." olmuş. Saygılarımla.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Şule hanımefendiye Allahtan Rahmet diliyorum. mekânı cennet olsun medyanın arkasınd terbiyesizce ahlaksızca şuursuzca hayvani duygularla yazan lara ölünce ne dilenir a
  • 5 Yıl Önce

ahmet

Reis Gida isimli sirketin sahibi, doguda bir cuval urunu tek basina tasiyacak gencler kalmadigindan yakinmis... bu fiziki oldugu kadar inanmak isi... Seyyit Onbasilarin fiziginde olmasa dahi o mermiyitek basina kaldiracak iman herzaman bu milletin yerlu-milli kahramanlarinda vardir! Onlar sozunu etsin, marsini sarkisini soylemekle yetinsin, fener alayi duzenlesin, darbeci tanklarini alkiskasin, bu milletin kahramanlari ciplak elle iman dolu yurekleriyle tanklari dugum yapar, darbecileri ve dusnani derdest eder, canini-kanini-organlarini seve seve verir, vatani-demokrasiyi kurtarir, ertesi gun de asgari ucretli isine gider... Bu milletin ferdi oldugum icin sukurler olsun Ya Rab... canimizi al, istiklalimizi onurumuzu imanimizi alma...
  • 5 Yıl Önce

Çukurova fatih'i

Sen iyi ki varsın ali abim allah yokluğu vermesin yolun açık olsun allah 1 1000 etsin akit ailesi sonsuza dek var olsun kalın sağlık ca
  • 5 Yıl Önce

Harikasim. Sabah ilk işim sizin yazınızı okumak..

Bence 100 yil tarihimiz tamamen yalan...Yalan yalan
  • 5 Yıl Önce

Neyin zaferi

Mandacılığın zaferi mi? Avrupa ile islam için savaşıldı avrupanın kanunları kültürü alındı halka dayatıldı. Avrupanın kanunları kültürü alındıysa zaten kaybetmişsin demektir. Bunu alıp bir de halka dayatanlar suç işlemişlerdir ve bir asırdır suçun hesabı sorulmamıştır.
  • 5 Yıl Önce

Yasin

Şule hanımefendiye Allah rahmet eylesin. Zaferi kazananların ruhuna yasin okutulsa daha anlamlı olurdu bencede ama maalesef sol cenahta bu anlayış yok. Hayır zafer şarkıları da söylensin, konser de verilsin ama önce duası edilmeli
  • 5 Yıl Önce

Şener

15 temmuz da köprünün ışıklandırması da Fransa renkleriydi. Ayrıca geldiler ama gitmediler, isim değiştirdiler.
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize..sağlık.
  • 5 Yıl Önce

GALİP

Geldikleri gibi gittiler hem de ...
  • 5 Yıl Önce

Okur

Siz kendiniz 30 agustosu kutluyormusunuz, kutlamiyormusunuz.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23