• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her yerde aranan Hindu dini lider devlet kurdu!

Hindistan'da insan kaçırma ve tecavüz suçlarından aranan, kendisini "kutsal" ilan eden Hindu dini lider Nithyananda, Ekvador açıklarındaki bir adada kendi devletini kurduğunu duyurdu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Musa

Kendisi keramet sahibi olabilir! Mübarek ahirette şefaat edebilir! Nerden biliyorsun belki ermiştir! Allah dostlarina dil uzatilmaz! Gariban hindulari düdüklü yor, bana nakşibendi tarikatının halısı kolundanim dersen! Diyenleri hatırlatıyor
  • 6 Yıl Önce

Ayhan sırma

Saçma sapan işler, firavunlar her yerde, nemrutlar her yerde, karunlar her yerde, kötülük her yerde, elhamdülillah ebedi kurtuluşu elimize, dilimize, beynimize, gönlümüze veren Alemlerin rabbi, ALLAH a ham dolsun. Sübhanallah, Eşhedü enla ilahe illallah ve Eşhedü enne muhammeden abdühü ve resulühü. La ilahe illallah muhammeden resulullah. (sav)
  • 6 Yıl Önce

Oguz

helal olsun adam inekleri konuşturuyor!muş
  • 6 Yıl Önce

anty

bu adam akıllı 
  • 6 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

"Kailaasa Cumhuriyeti"ni kuran bu vatandaş tüm sahtekarlara, kara para aklıyanlara, uygunsuzlara vize vererek devletini imar eder,bu işlerin tutkunlarından turizm gelirini katlar. Salkımlar cenneti.
  • 6 Yıl Önce

vahap kalyoncu

Bu adamda fetonun yolunda.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23