• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdullah Gül'ün bir numaralı adamı Fehmi Koru yeni partiye göz kırptı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen Fehmi Koru, parti kurma heveslisi Ali Babacan'ın sahneye çıkmasıyla kendinden geçti. Babacan'a güzellemeler yapan Koru'nun bu tavrı, 'Yeni partiye göz kırptı' şeklinde yorumlandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Selahattin Kılıçlar

Sayın Koru;Sana hoş geldin diyemiyorum. Çünkü hiç özlemedim...Varlığından yokluğun daha iyiydi...
  • 6 Yıl Önce

Gerçek adalet

Ali Babacan, kendinden emin, sakin rahattı, vizyon sahibi ben değil biz diyerek ortak akla önem veren, birlik mesajı vererek, umut verdi, bakıyorum yorumlarda küçümseme, aşağılama, fetöcülükle suçlama, aynı uslup devam ediyor siz böyle davranarak aynı yolda devam edebilirsiniz tabiki sizler kendiniz gibi olanları tercih edin ama bu ülkede tek siz yaşamıyorsunuz, seçim olur kim inandırıcı bulunup tercih edilirse o parti iktidar olur. Başkalarına olmadıkları şeylerle iftira atanlar hem bu dünyada hem öbür dünyada hüsrana uğrarlar. Kul haklarının affı yoktur, sonra pişman olmayın!
  • 7 Yıl Önce

Nur

Ne yapacan partide tambur mu çalacan
  • 7 Yıl Önce

yakıcı

reis adamın ismini cismini sildi uçaktada kendine yer bulamayınca bir yerlere yamalık olacaktı
  • 7 Yıl Önce

Sokağın sesi

FGÜLEN İN HABERCİSİ MEKTUP SİNYAL VERMİŞ! DEMEKKİ FETÖ CÜLERİN YENİ ADRESİ OLUYOR! 
  • 7 Yıl Önce

YORUM

Önceki gün programa çıkan A.Babacan ın gelecek vaad eden bir yapısı olsaydı Fatih Altaylı silkeleyip atmazdı.Bundan birşey olmayacağını anladılar.
  • 7 Yıl Önce

Odak nere diye merak eden kaldı mı?

Umutları var artık meclis bombalayan taife ve sevenlerinin artık!....
  • 7 Yıl Önce

yavuz uçak

HOCASINDAN TALİMATI ALIP GELMİŞTİR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23