• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediyeyi kendi çiftlikleri yaptılar… CHP bunları nasıl açıklayacak?

31 Mart’ta göreve gelen CHP’li başkanların ilk icraatı, belediye kadrolarını akrabalarıyla doldurmak oldu. Torbalı Belediye Başkanı oğlunu, Menderes Belediye Başkanı amcasının oğlunun eşini, Selçuk Belediye Başkanı kuzenini, Seyhan Belediye Başkanı damadını, Safranbolu Belediye Başkanı kardeşini belediyede yönetici kadrolarına atadı.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

arif nigdeli

bu öküzler var oldukca, chpnin isi is,,, bedava suyla , sütle ekmekle kandirdilar bu zavallilari..
  • 7 Yıl Önce

Fr fr

Temmuz ayında ödenmesi gerekirken Haziran ayında İBB’ye erkenden ödenen 980 milyon liralık maliye katkı payının seçim döneminde nasıl harcandığı ortaya çıkmaya başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Türkiye tarihinde bir ilk” olarak nitelediği erken ödeme ile gelen paranın büyük bölümünün bir İBB şirketi olan Kültür A.Ş’ye gittiği belirlendi. İBB kasasına haziran ayında giren, bir hafta içinde biten ve kamulaştırma ödemesi ile 1.7 milyar lirayı bulan paranın 100 milyon lirası Kültür A.Ş’nin kasasına girdi. Seçim döneminde iki ay içinde İBB'den Kültür A.Ş'ye aktarılan toplam para 144 milyon lirayı buldu.
  • 7 Yıl Önce

ihsan

chp li belediyeler deniz yiyenlerde domuz
  • 7 Yıl Önce

müslüm

CHP den başka ne bekliyorsunuz. CHP sıttin sene geçse değişmez. Ama müslümanlar olarak çok düşünmemiz lazım hangi hataları yaptıkki 25 yıl sonra İstanbul ve Ankara yı CHP ye verdik. İnsanları nasıl CHP ye mecbur ettik. Bunu çok iyi düşünmemiz lazım. Öyle ufak tefet şeylerle açıklanamaz. FETÖ ile işbirliği ve sonrasında 15 temmuz ile suçlu suçsuz demeden onunla bir şekilde isteyerek veya istemeyerek yolu kesişen garibanları hukuksuzca cezalandırmak, israf yolsuzluk, nasıl olsa karşımızda milletin gideceği bir yer yok vurdum duymaklığı, atamalarda mülakat haksızlılkları bunlar düzeltilmeden bu işin sonu uçurum...
  • 7 Yıl Önce

kerim

adamlar gayet nornal birşey yapıyor. akp yapımca iyide chp yapınca niye zorumuza gitsinki. akp ye oy verdiğimiz halde partiye üye değilsen, partide tanıdığın yoksa kimse seni işe almıyor. bunu yapan müslüman dediğimiz, muhafazakar parti dediğimiz kendi partimiz.chp yi eleştirerek küçültemezsiniz. ama kendinizi eleştirerek yanlışlardan dönüp büyüyebilirsiniz.
  • 7 Yıl Önce

cahid allahın senin ... versin

cahid allahın senin...versin
  • 7 Yıl Önce

Alperen

Al birini vur ötekine..Dünyevileşmenin laik muhafazakar kanadı AK parti laik solcu cephesi CHP..Demokrasi ve laiklik tek kanatla uçamaz değil mi?!..
  • 7 Yıl Önce

Cahid

Hükümete kızıp bunlara oy verenlerin Allah ... versin...
  • 7 Yıl Önce

Ayhan

Durun daha bunlar daha fragman film başlamadı oy verenler düşünsün
  • 7 Yıl Önce

Slm

ADALET Bakanlığımız ve DENETİM kurumlarımız uyuyor mu?
  • 7 Yıl Önce

Bekir

Bu ne rezalet yahu, bütün kani bozuklar türkiyede siyasete mi atiliyor? Erdogan damadini ve kizini kayirir chp de belediye baskanlari akrabalarini kayirir. Türkiyede serefli isini dürüstce yapan vekil secemiyecekmiyiz?
  • 7 Yıl Önce

Ali koyuncu

Ne oldu chp bunların cibiliyeti bozuk ak partinin en kötüsü chp den iyidir
  • 7 Yıl Önce

Zahit günay

Diyecek lafmı kaldı. Lafı olanda buyursun söylesin 05392789283 bu ülke böyle gelmiş böyle gider. 50 yıldır 100 yıldır adamcılık torpil kayırma. Her şey bizde.
  • 7 Yıl Önce

Çetin sal

Diycek laf yok. Sözün bittiği yer. İktidara damadı bakan yaptın diyorlar kendileride aşağıda kalmıyor.
  • 7 Yıl Önce

Orhan maradar

Her gelen küpü doldurma derdinde. Meydanlarda başka icraatta başka.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23