• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP, Milli sanayiye takoz olmuş

Milli Şef İnönü dönemindeki tek parti yönetimi, ülkemize gelen Thornburg isimli ABD’li uzmanının Türkiye’nin Marshall Planı’na alınması için “Türkler yerli sanayiyi bırakmazlarsa dolarlarımızın ABD’de kalması daha iyi olacaktır” tehdidine boyun eğmiş... Uzmanlar, bu yüzden milli sanayiyi şaha kaldıran Başkan Erdoğan’ın ABD derin devletinin hedefinde olduğunu dile getiriyor.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet öksüz

Bana cevap yazan zat bari isminide yazsaydın da kim oldugunu görseydim AKP yi savunacam diye biryerlerini yırtmışsın ama AKP nin 18 senedir birtane actıgı fabrika ismi yazamamışsın ama ben sana atatürkün 10 yılda actıgı fabrikaların listesini yazsam sayfaya sıgmaz embesillik işte bunu anlamamaktır bu dünyaya enbesil gelmişsin enbesil gideceksin işin gücün rivriv sıkıysa AKP nin actıgı 1tane fabrika ismi yaz dallama.
  • 7 Yıl Önce

KEMALİST(DİRENİŞ)

ŞİMDİ NURİ DEMİRAĞ KİMDİR? ATATÜRK’ÜN “DEMİR AĞLARLA ÖRDÜK ;ANAYURDU DÖRT BAŞTAN ” DEDİĞİ KİŞİDİR….BİRDE KONUYU KEMALİSTLERDEN DİNLEYİN ;UÇAK FABRİKAMIZI KİM NEDEN ENGELLEDİ VE İNÖNÜ'DEN SONRA ADNAN MENDERES DEMİREL, ECEVİT, ERBAKAN VE ÖZAL VS TAYYİP ERDOĞAN NEDEN TAM ANLAMIYLA YERLİ UÇAK YAPAMADIK YANİ MOTORUNU BU GÜNKÜ TF-X 5 NESİ DEĞİL BİZ ONU YERLİ HALE GETİRELİM BUN İÇİNDE F-35 ALALIP ONLARDA Kİ, İMKAN VE KABİLİYETLE SON NESİL UÇAĞIMZIN MOTORUNA KADAR YENİ BİR MOKAP VE ÜRETİMLE İLERDE KENDİ UÇAĞIMIZI ORTAYA ÇIKARTALIM ….NURİ DEMİRAĞ BİR İŞ ADAMI VE ATATÜRK VE İSMET İNÖNÜ ZAMLARINDA BÜYÜK YATIRIM YAPMIŞ BİR İŞ ADAMIMIZ PEKİ BU İŞ ADAMIMIZ NE YAPMIŞTIR MESELA: DEMİRYOLLARINI KARDEŞİM1255 KM DEMİR YOLUNU ÖRÜNCE ATATÜRK ONA DEMİRAĞ SOYADINI VERDİ,SİGARA KAĞIT ,AÇIKTAN,İÇKİ ÜRETİM,GİBİ İNÖNÜ HÜKEMTİ BAZI PROJELERİ DURDURDU AMA NEDEN EFENDİM ABD ,İNGİLİZ EMPERYALİZMİ ADINA ONU GEÇ ONLARA KARŞI YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER HALA HAFIZALARDA TARİHTEDE BU BÖYLEDİR .DEMİR AĞ BİR ÇOK PROJELER YAPMAK İSTEDİ ,ANCAK BAZI ZORLUKLAR VARDI MADDİ ANLAMDA DEVLETİNDE BUNLARI BÜTÇE OLARAK DESTEKLEMESİ GEREKİYORDU,EVET ÖRNEĞİN;ATATÜRK VE DEMİRAĞ BİR KÖPRÜ YAPTIRMAK İSTEDİLER SANFİRANSİSCO KÖPRÜSÜ GOLDENGATE MİSALİ BİR KÖPRÜ YAPILACAKTI,GİBİ BUNUN UZMANLAR GETİRDİLER ANCAK ATATÜRK BUNU MECLİSE SUNDU PROJEYİ FAKAT HÜKÜMETTEN ONAY ALAMADI PROJE YANİ 1934 7. HÜKÜMETTE İNÖNÜN 6. KURDUĞU HÜKÜMET ONAY VERMEDİ BUNA ONAY VERMEDİ DEMEK ÇEŞİTLİ SIKINTILAR YAŞIYORDUK KURTULUŞ SAVAŞINDAN ÇIKMIŞTIK,DEMİRAĞ VE BU GÜNKÜ TEK PARTİ YÖNETİMİ TEK ADAMLIK BAŞKANLIK BU SEBEPTEN PARLEMENTER SİSTEME YERİNİ ZAMANLA BIRAKACAKTIR BUNA İLK TALEP EDEN İSTEYENDE NURİ DEMİRAĞDIR ANCAK GÖRÜLMÜŞTÜR Kİ,UÇAKLARIN YAPILMASI İÇİN KAMPANYALAR BAŞLATAN İNÖNÜ THK DEMİRAĞLA MAHKEMELİK OLMASI SONUCU ÇIKAN TARTIŞMALAR SEBEBİYET VERMİŞTİR BUNUNDA NEDENİ HER ŞEY HAZIRLANMIŞ BİR UÇAK TESTE ÇIKMIŞ ANCAK PİLOTUMUZ PİSTE İNERKEN ÖNÜNE ÇIKAN HAYVANLAR NEDENİYLE HENDEĞİ FARKEDEMEZ VE ÇAKILIR ÖLÜR BUNUN SONUCUNDA DEMİRAĞ VE THK MAHKELEMEŞİNCE BU BÜYÜK TAZMİNATLAR NEDENİYLE HÜKÜMET BİR YASAYLA ÜRETİMİ VE FABRİKAYI DURDURUR ŞİMDİ İNÖNÜ BURADA HATALI OLABİLİR ÇÜNKÜ THK 1950 YILLARDA BÜYÜK MALİ SIKINTILARA GİRMİŞTİ TAKİ ADNAN MENDERES VE MARSALL YARDIMLARI ABD’NİN UÇAK FİRMASI LOCHEED ETİN HİBE YARDIMLARLA DİĞER HÜKÜMETLERDE BU HAZIR ALIMLARI DEVAM ETTİRMİŞLER SADECE İNÖNÜ DEĞİL ADNAN MENDERES HÜKÜMETİDE MESELA: VEHBİ KOÇ’U CHP’Lİ OLMAKLA SUÇALMIŞ BİR ÇOK ARABA FABRİKASINDAN TUTUNDA DİĞER ÜRETİM MEKANİZMALARINA YURT DIŞINDAN GELECEK MAKİNA VE İMTİYAZLARA KARŞILIK VERMEYEREK DİSKALİFİYE ETMİŞTİR ÇEKİŞMELER DEMİRAĞ'IN SONRADA ADNAN MENDERES DEMOKRAT PARTİSİNDE SÜRMÜŞTÜR VE ŞEKER HASTASI OLAN DEMİRAĞ 1957’DE HAYATINI KAYBETTİ ...ŞİMDİ TAM OLMASADA BİR UÇAK VAR ODA MİLLİDEĞİL AMA BİZ DİYORUZ Kİ, BİZ ONU MİLLİLEŞTİ RECEĞİZ FORMÜLÜ BİZDE:))
  • 7 Yıl Önce

Mehmet Öksüz embesiline

Beleşe bizden öğrenmek istiyorsun. Araştırma zor geliyor demek ki... İyi o zaman, oku öğren... Atatürk hayatteyken İngilizler geldi. Milli Eğitimi inceledi. Atürk'ten sonra 1939 Şubat'ında Milli Eğitim İngilizlere emanet edildi. 1945 ise Amerikalılara... Çok gelişmiş, çağ altamıştık. Fabrikalar dizi diziydi. 10 yılda 15 milyon genç yakatmıştık haşa... Savaşa da girmemiştik ama açtık aç... Ve kendimizi savunacak gücümüz yoktu. 1947'de Truman Doktrini'ne balıklama atladık. Onlar da Marshall Planı'na bizi dahil ettiler. Sabahları süt tozundan yapılmış bir sıvı içerdik. Sanayiyi bıraktık yetmedi. Tarımı ta bıkaktık. Zeytinyağı zararlıymış, alıp yerine Vita verdiler. Milleti ABD'nin önünde diz çöktürenler, şimdi millete embesil diyor. Eh o yardımları benimseyen kim varsa embesildğr zaten....
  • 7 Yıl Önce

uyan tc

zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 7 Yıl Önce

İşsiz

Karabük Demir Çelik Fabrikası 1994’de özelleştirilmiştir. 1920’li ve 1930’lu yıllarda büyük fedakârlıklarla elde edilen savunma sanayi 1950’de kanunla kapatılmıştır. Acaba bu tarihlerde kimler hükümette idi? Thornburg Raporu adım adım hangi hükümetler döneminde gerçekleşmiş de Türkiye Cumhuriyeti saman, et, buğday, pirinç, bakliyat ve diğer sanayi ürünlerini ithal eder hâle gelmiştir?
  • 7 Yıl Önce

KEMALİST(DİRENİŞ)

DOĞRU ERTUZ MÜSLÜMANLIĞA KARŞI ADAM YAPTIĞI CAMİNİN BİLE HALKLA EVDEN KARISININ CAMİYE HEDİYE VERDİĞİ KİLİMİNİ HALISINI EVDEN TAŞIYORLAR İSMİNİ BİLE O CAMİYE VERMİYECEK KADAR DİN İŞLERİ İLE HAVA ATMAYACAK KADAR LAİKLİK İLKESİNEDE UYAN BİRİ OLARAK MÜTEVAZİ BİRİ VE ÇOCUKLARINADA DİN DERSLERİ ALDIRMIŞ BİRİ TÜRKÇE EZAN OKUNMASINI İSTEMEK BİRİLERİNCE KABUL EDİLMEYE BİLİR OLABİLİR SONUÇTA EZANI SESİNİ ARAPÇA DUYMAK İSTEMEK İSLAMIN BİR PARÇASI AMA TÜRKÇE OKUTULMASINI TALEP ETMESİNİ HERKESİN DİNLEDİĞİ ŞEYLERDEN ANLAMASI VE ÖĞRENMENİN DİN ADINA DAHA KOLAY OLMASI BİZİM DİLİMİZ DAHA ORHUN YAZITLARINA KADAR ÇOK ESKİ BİR KÜLTÜRDÜR TÜRKÇE ADAMLAR TÜRKLÜĞÜN ÜZERİNDE DURMUŞLAR İNÖNÜ DİN DÜŞMANI DEĞİLDİR BUNU SÖYLEYENTİLERİ YAYANLARIN ÇOĞU SİYONİST KILIKLI TİPLERDİR VATANINI SAVUNAN BİR ADAM BÜTÜN DÜNYADA TARİH KİTAPLARINDA BİLİNEN ÜNLÜ TARİHÇİLERİN ÇORÇİL KARŞISINDA NE KADAR UYANIK DUYDUĞU (WİNSTON CURCHİLL) KARŞISINDA NASIL OYUNLAR YAPTIĞINI VE ALDATDIĞINI ANLATIR SEN ELEŞTİRİYORSUN AMA O KURTULUŞ SAVAŞINDA KOMUTANLIK YAPMIŞ BİRİ BU GÜN CAMİLERDE EZAN OKUNUYORSA ÖYLE YADA BÖYLE BU İNSANLARIN SAVAŞMASI SONUCU
  • 7 Yıl Önce

Keskinli

Bu pilli vitaminsiz köpek ulkemizi 100 yıl geriye attı. Mezarında yatamasın.
  • 7 Yıl Önce

Nuri Demirag

Nuri Demirag'ı iflas ettiren, yaptigi ucaklari sattirmayan, fabrikasini kapattiran chp-inönü'ye af yok. Ahrette iki elim yakasinda. Chp öz abd-rockefeller malidir! Feto'yu kurup devlet kurumlarina sokan Chp genel sekreteri Kasim Gulek rockefeller bursludur. Chp genel baskani B.Ecevit ve D.Baykal her ikiside rockefeller bursludurlar! Feto devlet icinde koruyan ve buyuten chp'dir! Chp kapatilmalidir. Birakin kendilerini acik etsinler, Turk ismi kullanmasinlar ve Hristiyan Yahudi Zerdust Ermeni partileri kursunlar.
  • 7 Yıl Önce

Mesut Sarp

Sonradan birilerini suçlamak için kuru sıkı atmak çok kolay. 2. Dünya savaşı sonrası Stalin Almanyanın yarısı dahil Avrupanın tüm yarısını zorla zapt ederek tüm Batı ülkeleri korkuyla birleşip NATOyu kurduklarında Stalinin zorbaca Kars ve Ardahanı ilhak talepleride Türkiyeye ulaşmıştı. Rahmetli İnönü değil fakir Türkiyenin başında kim olsaydı dünyanın süper gücü Rusya karşısında NATOya girma çabasında olacağı belliydi. NATOya girişin bedeli ağır oldu ancak Ülke Rus asker istilasından kurtuldu. Tarih değerlendirmeler yapıldığı zaman cahilane degil aksine hakkani yapılması şarttır, başkası haramdır yani günahtır!
  • 7 Yıl Önce

Mehmet öksüz

CHP nin gecmiş deki yöneticilerin küfür eden enbesiller akp 18 senedir hangi fabrikayı açtı birinin ismini yazın da bilelim bizde ögrenelim ama chp yaptıgı fabrikaları AKP satarken hiç sordunuzmu bunları senmi yaptında satıyorsun diye. Bunları düşünmek için beyin lazım beyin. İşiniz gücünüz rivriv.
  • 7 Yıl Önce

ERTUZ

INÖNÜ DENILEN TÜRKIYENIN ÖNÜNÜ KESMISTIR MÜSLÜMANLIGA DEVAMLI KARSI OLAN BIR..
  • 7 Yıl Önce

Fatih

Bize en büyük kötülüğü bu sağır İsmet yapmıştır bu ermeni ... isminin verildiği okullar yollar sokaklar bir an önce sökülmelidir
  • 7 Yıl Önce

Fatih

Bunlari var ya diriltip diriltip ....
  • 7 Yıl Önce

Uğur

Marshall plani, ABD uydu devleti olma vs eşittir menderes
  • 7 Yıl Önce

Mehmet

Yazıları kafası çalışanlar da okuyor diye yazın.17 yıl içinde milli sanayi mi kaldı.Chp zihniyeti milli sanayi ye önem verdi biz sattik
  • 7 Yıl Önce

Halit

Gavur ve zalim bir şerefsiz di tüm chpkk lılar gibi
  • 7 Yıl Önce

kibarcik

işte topragıbol olsun sgırın bu mıllete yaaptıgı enbuyuk kazık özü itibarıyle chp demek besmlesız zıhıyetın tezahürüdür veselam
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23