• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den skandal Türkiye açıklaması: İhraç edilmesini talep ediyorum

ABD'de Genelkurmay Başkanlığı görevine aday gösterilen Orgeneral Mark A. Milley, Türkiye'nin S-400 sistemine geçmesi halinde F-35 programından çıkarılması ve bu uçakların Türkiye’ye teslimatının iptal edilmesi gerektiğini söyleyerek büyük bir skandala imza attı.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kezili

abd ülkemizi kendisinin kölesi gibi görüyordu baktı ki o eski türkiye yok tehditler haddini aştı abd çok zoruna gitti artık ne abd nede türkiye bundan sonra araları iyi olmaz suçlu biz değiliz böyle olmasını abd istedi sen suriyedeki ypg silah verip hadi türkiyeye saldır dersen sonunda s 400 alma diyemezsin hakkın yok her ülke topraklarını korumaktadır
  • 5 Yıl Önce

Nazım

S 400 almakla Türkiye sınıf atladı vatanımıza milletimize hayırlı olsun...! orta ve kısa menzilli yerli füze sistemleri, Bunun yanında 150 km mezilli Koral savunma sistemleri Türkiyeyi geçilmez bir kale yapacaktır. Kesinlikle Türkiyeye saldırmak isteyenler on defa düşünmek zorunda kalacaklardır. Bunu ülkemize kazandıran milliyetçi vatansever siyasilerimizden Allah razı olsun içimizdeki terör destekçisi, bölücü, Türk düşmanlarıyla birlik olan, kendi ülkesinin altını oyan, siyasi partilerinde Allah cezalarını versin...! Bu vatan hainliği yapan partilere destek veren yurdum insanlarınada gerçekleri görmeleri için Allah akıl versin...! Kendi vatanlarını böldürmesinler... Düşmanları sevindirmesinler....!
  • 5 Yıl Önce

Yiğit

Eğer Ruslar f35 ile ilgili bilgiyi zaten edinmiştir. Biz gene su 57 alacak gibiyiz.
  • 5 Yıl Önce

Alperen

Coni çakıra yatmayı çok seviyor. Bak coni çığ desen VIP desen bu coğrafyadan defolup gideceksin ama öyle ama böyle
  • 5 Yıl Önce

YuzbasiBozkurt

Yüksek irtifa karadan havaya savunma sistemlerinde IFF donanımları vardır. Bunu kapattın mı ne dost & düşman uçak ayrımı yapar nede radar kaydı... bu Orgeneral'in bunları bilmemesine imkan yok, yalan konuşuyor!
  • 5 Yıl Önce

sukru

Verirseniz o.. çocuğusunuz.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

Dönek mahlukatlar, ne çabuk unuttunuz Kore'de kıçınızı Türk Ordusunun kurtardığını? O zamanda dönektiniz. Savaş alanından korkup kaçtığınız için Türk tugayını ateşin içine attığınızı biz unutmadık. Haysiyetsiz amerikan ordusu.Sizden hiç bir şart ve koşul altında müttefik olmaz zaten.
  • 5 Yıl Önce

Musluman

bunlara o kadar paralar vermek yerine, keske almak yerine üretebilsek
  • 5 Yıl Önce

iskender

orgeneral mark !!! yüzbinlerce peygaberi katleden lanetlilerin torunu ! cehennemden kaçabilecekmisiniz ? !
  • 5 Yıl Önce

Hayrettin Hatunoğlu

Hoşt köpek! İtin duası kabul olunsa idi gökten kemik yağardı.
  • 5 Yıl Önce

YAŞAR

Daha önceleri de Akit yorumlarına yazdım. Türkiye S-400 savunma sistemini de, F35 uçaklarını da ve hatta Patriot Hava savunma sistemini de alacaktır. Bulunduğumuz çoğrafyadan dolayı Türkiye bu bütün sisteme sahip olma zorunluluğu vardır. Kuzeyde Rusya için(Adamların ne zaman bize düşman olacağı bilinmez. Akdeniz'deki doğal gaz aramalarında verdikleri tepki bunun apaçık örneği) Batıda Avrupa, Güneyde Kıbrıs Rum kesimi Mısır Libya ve Sudan, Güney Doğuda Suriye, İran, Irak ve BAE. Veee Aramızdaki 10bin Km mesafesi ile ABD için, dünyada mevcut bütün sistemlere sahip olmalıyız. Ayrıca kendi Milli sistemlere sahip olabilmek için, bu sistemler üzerinde deneyim kazanan mühendis ve teknisyenlerimiz ile Tamamen %100 yerli ve milli olan bir sistem üzerinde çalışıp yapılırsa, o zaman bize olan dayatmalardan kurtulmuş oluruz. ABD'nin ve Rusya'nın bunu istememesinden dolayı bir an önce kendi sistemlerimiz üzerinden uzmanlaşmak ve geliştirmek zorundayız.
  • 5 Yıl Önce

........

Allah bir toplumu bulunduğu bölgede yok etmek isterse buna kimse mani olamaz. Onların yerine öyle toplum verirki, onlar Allahdan razı olurlar Allahta onlardan razı olur. Bir toplumu füzeler kaldıramaz ancak ve ancak Allah kaldırır...Füzeler ve savaşa gelen toplum ancak Allahın eli olur.O toplumu yerinde sabit kılmak isterse de füzeler yağsa o füzeler yerini bulamaz..İbretlik birçok rivayet var..İman edenlerdenseniz sadece Allahtan korkun..Hayırlı cumalar Esselamü aleyküm rahmetullahi ve berakatühü....
  • 5 Yıl Önce

lohman usta

iyi oldu s400 leri aldigimiz, demekki önceki cin mali füzelerindne caydirdiklarinda bir hayir varmis. en büyük zayifimiz hava güvenligiydi,,,, alinacak füzeler yeterli degil az, ama arastirma tersine mühendislik icin önemli, ayrica füze azda olsa caydirici gücü vardir.... bir futbol sahasi düsünün ve herhangi bir yerinde sadec birtane mayin var, 1 secenek bu sahadan yürüyerek karsiya gececeksiniz 2 secenek alternatif olarak 10 km disarisindan fazladan yürüyeceksiniz ? eger bir insan adrenalin ve heyecan meraklisi degilse ikinci secenegi secip 10 km fazla yürümeye razi olur, riske girmektense,,,, bu da bunun gibi birsey
  • 5 Yıl Önce

Selcuk d.

ancak talep etmekle kalacaklar, Türkiyenin f35 projesine katilmasina bastan karsiyim, almasinida istemiyorum, ama vermek zorundalar , vermeseler kendileri bir cok yönden daha zararli cikacaklar, bunlar okadar serefsizki, bizim düsmanlarimiza silah verirlerken, Türkiyenin cikarlarina aykiri iken iyi, kendi cikarlarina karsi oldugu zaman kötü.
  • 5 Yıl Önce

Cengiz Erdem

Bunların asıl korkuları f35 in ne kadar gereksiz bir program olduğunu herkesin öğrenecek olması ve Türkiyenin hava savunmasında kendilerine bağımlı olmasından kurtuluyor olması.
  • 5 Yıl Önce

genel kurmay bunlarda da mı var!

İsabetli bi karar fırça saç, uygula lan bence..
  • 5 Yıl Önce

uyan tc

çatlasanızda patriot gibi patlasanızda s-400 leri aldık alıyoruz. burası sizlerin dingonun ahırı bir ülke değil pislik yahudiler.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23