• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akdeniz hazımsızlığı sürüyor! Yaptırım için birleştiler

Türkiye’nin uluslararası yasadan doğan hakkı gereği Akdeniz’de doğalgaz çalışması yapmasını sindiremeyen ABD, AB, Rusya, Yunanistan ve Mısır’ın Türkiye karşıtı cephede birleşmesi dikkat çekti. Doğu Akdeniz için uzun süredir sessiz kalan Rusya, ABD ile birlikte “endişeliyiz” açıklaması yaptı. AB ise Brüksel’de Türkiye’ye karşı yaptırım hazırlığına başladı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Davut

Şayet doğru bir bilgiyse Rusya'ya aferin. İşte dost dediğin böyle olur. Güven dediğin böyle duyulur. Haa, bilemeyiz tabi, Türkiye de kalkıp ben Doğu Akdeniz'deki zenginliği ABD ile, AB ile, İsrail ile paylaşmam deyip buna Rusya'yı da dahil ettiyse o zaman Rusya da çıkarına uygun tarafta yerini alır. Şimdi bilemiyoruz tabi. Perde arkasında neler dönüyor, ne konuşuluyor.?! Bana kalırsa Doğu Akdeniz'deki enerjiden ABD, İsrail ve kaypak AB ülkeleri pay sahibi olacaklarına Rusya olsun.
  • 7 Yıl Önce

Hanzo

Kimse haklarımıza elimizden alamaz. Adamsanız birleşin gelin.
  • 7 Yıl Önce

ihsan

ab ye b.k yemek düşer peki rusa ne oluyor onna ne
  • 7 Yıl Önce

Ertuğrul

Türkiye gazını çıkarır parayı bulur diye endişeleniyorlar. Kıskanç komşular bunlar. O kadar kem gözlüler ki bizim milletimize 1 gram iyilik dokunda onu bile istemiyorlar. Toplu kafirlerle savaş şarttır.
  • 7 Yıl Önce

Reis Hürdolaş

Haçlı zihniyet hiç zaman ve çağda durmadı. Eğer müslümansa eğer Kuran adında bir yaşam ve yaşam ötesi bir rehberimiz yol haritamız varsa modern dünya dediğiniz haçlı kafirliğin dizayn ettiği bir dünyadır . Müslümanlar kendine gelip kimlik ve kitaplarını hatırladığı zaman bu gavu birliği üzerinize gelecektir Rusa bunlar son tahlilde haçlı değil mi? Haçlılar ve siyonistleri demokrasi memokrasi dünyası diye görürseniz en büyük ihanet siz kendinize yaparsınız. O yüzden bu kafir kuduzların bu tavrı hiç şaşırtmıyor beni. Çünkü benim yol haritam bunları bana haber veriyor. Küfür tek millettir
  • 7 Yıl Önce

SEMİH

NE OLDU 6 AYDIR RUSYAYI ÖVE ÖVE BİTİREMİYORDUNUZ ŞİMDİ DUYDUĞU ENDİŞEYİ BİZE HABERMİ YAPIYORSUNUZ DAHA DUR S400 LER GELİNCE ADAMLAR O DOĞALGAZADA ORTAK OLACAKLAR EYY UYUYAN VATANDAŞLAR İZLEYİN VE GÖRÜN
  • 7 Yıl Önce

gül

şaşacak ne var? rusya da abd de ab de diğerleri de hepsi küffar olarak tek milletdirler ve düşmanımızdır hepsi de.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23