• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özhaseki: Abdullah Gül ile birlikte AK Parti’de kopuş olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün partiden ayrılması ve yeni siyasi oluşuma katılması durumunda, Gül’ün memleketi olan Kayseri’den seçilen vekillerin, belediye başkanlarının ve teşkilatların hiçbirinde AK Parti’den kopma olmayacağını söyledi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Derman

Hatice,hanim akp temsil edenler allah yapisi ,sen kumasmi zannetdin cartdiye yirtilir diyon,elbetde bazan insan bedeninde ciban olur onlar kendini gostetir.
  • 7 Yıl Önce

Derman

Lutfu ,mehmet ozhaseki kayserinin mimari sen tanimasanda olur, kayserinin oz yigidi insanin merdi memleket,dir derdi.
  • 7 Yıl Önce

Derman

Dergerli,sayin mehmet ozhaseki,saygin guvenir,itibarli.bende bir kayserili olarak akp ,li olarak yola devam.sayin baskani yanliz birakmayiz .
  • 7 Yıl Önce

İlk sen

Belki de kopan ilkler den biride siz olacaksınız!!! Ne dersiniz Özhaseki...
  • 7 Yıl Önce

Hatice

AKP haşa Allah yapısımı? Kopma olmazsa, Yırtılma olur. Çart diye. İnşallah.
  • 7 Yıl Önce

Ömer

Once kendisi gidecek gibi...
  • 7 Yıl Önce

Yunus 16

BOYDAK LAR HAPSE GİRDİ, AGÜL ÜN YÜZÜ GÜLMEDİ! AGÜL BOYDAK LARA VEFA BORCUNU ÖDEYEMEDİ! BOYDAKLAR AGÜL Ü SIKIŞTIRIYOR! AGÜL NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI! BOYDAKLAR FETÖ CÜ OLDUĞUNA GÖRE?
  • 7 Yıl Önce

adem kayıldız

BUNLARDAN LİDER OLMAZ
  • 7 Yıl Önce

ihs

Sen gitsen ne iyi olurdu!
  • 7 Yıl Önce

Lütfi

Özhaseki kim ya.Bir an hatırlayamadım.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23