• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal görüntü: Mescid-i Aksa'nın altını oyan ABD'li yetkililer fena yakalandı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan ve Yahudi inancına göre kutsal sayılan Silvan Havuzu’ndan, Burak (Ağlama) Duvarı’na çıkan bir tünelin açılışı yapıldı. Tünelin açılışında İsrail'in ABD Büyükelçisi David Friedman da balyoz salladı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emrkl

O duvara benzemiyor çok taş veya ateş tuğlası görünmüyor çoğunlukla sonradan sunta türü bir şeyle kapatılmış bir bölüm gibi
  • 7 Yıl Önce

TERS

KINADIKMI.YOKSA ŞİDDETLİMİ KINADIK.YOKSA DPUBLE Mİ KINADIK.SADECE İZLİYORUZ UTANSIN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER.
  • 7 Yıl Önce

y

İyi de... adamların 3000 yıllık mabedi.. doğal hakları değil mi kalıntılarını aramak.. 700 de müslümanlar gitmiş cami yapmış üstüne.. ama mekan yahudilerin ve doğal hakları.
  • 7 Yıl Önce

KafdağınınDalisi

Kudreti nihayetsiz yüce Mevlam Mescid i Aksayı da Muallakta tutar da yıktırmazsa siyon-itleri ne halt ederler acaba?
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

bölgedeki müslümanlar silahalrını kendi bölgelerinde kullanamazlar. bir kez ölün ama vatanınızı kurtarın.
  • 7 Yıl Önce

Ali

İsrailliler acilen tımarhaneye kaldırılmalı. Faaliyetlerinin tümü insanogluna zararlı.
  • 7 Yıl Önce

abdullah

EVANJELİK-SİYONİST NEOCON YÖNETİMİNDEKİ ABD, İSLAMIN, KUDÜSÜN, İNSANLIĞIN VE DÜNYANIN EN BÜYÜK DÜŞMANI VE YAKIN TEHLİKESİDİR!... Bu beyinsiz yobaz siyonistler (haşa!) ALLAH ACİZDİR, BİZ KIYAMETİ KOPARMAK İÇİN YARDIM EDELİM; bir an önce SİYONİZM DÜNYAYA HAKİM OLSUN VE DÜNYA SAVAŞI İLE KIYAMET KOPSUN diyen sapkın ve terörist zihniyettir!!
  • 7 Yıl Önce

Mustafa

Kim ne yakaladı korkmuyorlar ki yakalananlar. ALLAH SUBHANEHU VE TEALA OKU DİYE FARZ KILDI OKUMAYI. MÜSLÜMANIM DİYENLER OKU'YU UYU TELAKKİ ETTİLER SONUC ORTADA OKUYANLAR UYUYANLARI ŞAMAR MANYAĞI YAPTI
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23