• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahkemeden şok... Kılıçdaroğlu'na yakalama kararı çıkartılacak

MHP Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız, İzzet Ulvi Yönter ve İsmail Faruk Aksu'nun şikayeti üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "suçu ve suçluyu övme" suçlamasıyla yargılandığı davada mahkeme kritik bir karara imza attı. Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, bir sonraki celseye katılmaması durumunda Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirilme veya yakalama kararı çıkartılmasına hükmetti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şimdi

Türkiye huzurlu olması için CHP Yeni parti sol partiler Kapatılması gerekir Vekilleri ise tam teşekküllü mahkemeden geçip mal varlığı sergilenmeli. Bu zihniyet Türkiye Büyük zarar verdi Türkiye için çivi çalmadı kendi menfaatleri için boş boş konuşup İftiraları yalanları ile milleti kandırdılar. Kanunlar böyle kaldıkça hirszlardan rüşvetçilerden dolandıcılık vatanhayinliği edenler mecliste cirit atar. Son olayler gösteriyor ki Türkiye hirszlardan oluşmuş bir sistem kurmuş. AKP CHP Yeni parti üst düzey yönetici futbol olmuş da olmuş bunun önüne geçmek zor bu finans terörü Milletin parasını alıp zengin olup Dubai yaşayan çoğalıyor.
  • 1 Saat Önce

ahmet

ak partinin eski adalet bakanı bekir bozdağ, fetullah güleni, meclis kürsüsünde övdü. tbmm kürsüsünde resmen ve alenen övdü. hem de adalet bakanı sıfatıyla. onu hiç nir hakim neden çağırmıyor?
  • 1 Saat Önce

Türkmen

Kılışdar'a müstehak da, suç FETÖ ile PKK'yı övmek olunca ohooo kimler kimlerle...
  • 1 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23