• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Semt-i Mukaddes özüne dönüyor: İstanbul’da 4 ilçe AK Parti’ye geçiyor

İstanbul'da Şile, Çekmeköy, Tuzla ve Eyüpsultan Belediye Başkanları AK Parti'ye katılacak. Başkanlara rozetlerini cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan takacak. Özellikle "Semt-i Mukaddes" Eyüpsultan'ın yeniden AK Parti saflarına katılması büyük ses getirdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

GERÇEK

Prof.Dr.Necmeddin Erbakan"Ayasfoya'ya bakınız gümbür gümbür ezanlar okunuyor, Hakk'ın sesi bütün dünyaya ilan ediliyorsa o zaman da biliniz ki Türkiye'de Milli Görüşçüler hakimdir"sözüne göre iktidar dışındakiler Milli Görüş Dışı Olmaktadır.
  • 2 Ay Önce

kel hasan

eko ve böcek batırdı soydu utanmadan adı yeni olmuş eski yeni mi oldu uyan türkiye
  • 2 Ay Önce

İstanbulu özellikle pkk lı kürtler perişan etti fetönün Kürdistan vaadi

ekrem onlara kürdistan sözü verdi onlarda çoştu da çoştu ee yapar yeterki fetö Türkiyeyi ele geçirsin neden olmasın hatta İstanbula bile kürdistan dediler hadlerini aşarak kudurdular yanlız değillerdi fetöcüler süleymancılar hepsi bir bütün idi!Hatta Anayasa bile hazırlıyorlardı fetö pkk anayasası iyi parti ile başlayan bir süreçti!Kürtler oy vererek toprak koparacaklarına hem Türkiyeden hem Suriyeden inadırılmışlardı tabi aklı selim kürtleri ayırıyorum pkk yanlıları diyelim zatan Türkiyede sebataist ateist hain bir kitle her zaman var süper çoştular fetö yönetimi ele geçirecek Kürdistan Türkiye topraklarında oluşacaktı yoksa niye imamoğluna oy verilsin Allah aşkına onlara Kürdistan vaad edildi Fetö iktidarda olacaktı hikaye bu!Yani fetö iktidarı ele geçirmek için Türkiyeden TOPRAK VERİR PARÇALAR Umrunda mı?
  • 2 Ay Önce

yasin

CHP nin eskisinide yenisinide reddeiyorum. Bu gemi kaçkınlarını neden içine alıyor Ak Parti anlamış değilim
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23