• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran çok haklı çok! ABD güdümündeki komşulara uyarı

İran Silahlı Kuvvetleri’nin savaş yürütme birimi Hatemu’l Enbiya Merkez Karargâhı, İsrail’e ait askeri uçakların İran’a komşu ülkelerin hava sahasında faaliyet gösterdiğini belirterek bu hareketlerin tehdit olarak değerlendirildiğini açıkladı.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İran hiç ama hiç haklı değil.

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Kuweyt, Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan ve B.A.E. ; keyiflerinden A.B.D. üslerine izin vermemişler, mecburiyetten izin vermişler topraklarında. Karşılarında münafık mı azılı münafık İran var. Müslüman Katili olduğu aşikar İran'ın ve hatta İsrail'den daha zalim. Suriye'de Irak'ta Yemen'de Afganistan'da ve Sudan'da Müslümanları katlettiklerini biliyoruz İran'ın ve uzantılarının. Yüce Allah'a (C.C.) havale ediyorum İRan'ı ve uzantılarını.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Çok zor hatta imkansıza yakın olduğunu biliyorum amma, Arap ülkeleri bağlamında özellikle körfez ülkeleri ne zaman ki saltanat hegemonyalarından kurtulup demogratik seçimlerle idare edilmeye başlanır ise çok büyük ihtimalle ABD ve benzeri ülkelerin güdümünden kurtulur. İslam coğrafyasının bir parçası olan Ortadoğu'da kardeşlik filizleri yeşerdiğinde artık bu bölgeler emperyalist güçlerin dayatma alanı olmaktan çıkıp hür iradeleriyle karar verirler diye düşünüyorum
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23