• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yargı darbecisi trollerin dilini Ağıralioğlu da kaptı! Düne kadar Cumhurbaşkanı'na "diktatör ve darbeci" iftiraları atanlar şaibeli CHP kurultayını iptal eden mahkeme kararına karşı "demokrasi" havariliğine soyundu!

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’nin, rüşvet ve delege borsasıyla sakatlanan CHP 38. Olağan Kurultayı’nı "mutlak butlan" gerekçesiyle iptal etmesinin ardından, muhalefet cephesinde tam bir ikiyüzlülük tiyatrosu sahnelenmeye başladı. Her fırsatta meşru hükümeti ve Cumhurbaşkanı'nı diktatörlükle suçlayıp, milli iradeyi ve devletin kurumlarını darbecilik iftiralarıyla hedef alan karanlık zihniyet, iş ucu kendi siyasi rant kapılarına dokununca bağımsız yargının adil kararını "demokrasi yok sayıldı" çığırtkanlığıyla sabote etmeye kalkıştı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozok

Bunlar ülkücü olsa bir bölen olmaz bunlar menfaat için parti kurup ülkücülerin parçalayıp CHP nin değirmenin su taşıyanlar ben bunların ne olduğunu 20 yıl önce anladım düşünün ülkü ocakları başkanlığı yapan biri halk TV. De CHP borazanljğı yapıyor bu ülkücü mü türkücümü.
  • 1 Gün Önce

Ömer

Yavuz beyi beğenir konuşmalarını dikkatle dinlerdim . Bunu okuyunca , kardeşim bu ne acele bir bekle gör , CHP yi sen benden iyi tanırsın . CHP nin avukatlığı sana mı kaldı Yavuz bey , artık sizi ciddiye almıyorum . Darbeci CHP ye desdek oluyor inanılır gibi değil .
  • 1 Gün Önce

A g

Herkes adam biliyormuş ben haric
  • 1 Gün Önce

Adem

Ne diktatōrü yahu? Diktatōr arayan CHP nin kirli geçmisine baksin....yillardir süren baski,zülüm,talan,ihanet ve yolsuzluklar var..kendileri adaletsiz yargilar ve asarken dogru,kendileri yargilanirken yanlis....dogru ya zalime dokunulurmu? Allah cc bunlarin karaltilarini kaldirsin...Kiyamet ve hesap gününde zulmettikleri her kulun hakkini bunlardan siddetiyle Alsin,hak ettikleri cezayi en aci sekilde versin.amiiin
  • 1 Gün Önce

Cengiz

Bu anahtar da mutlak butlandir, yani ölü doğmuş sıradan bir partidir fazla sürmez bir çok parti gibi çöplüğe gitmeye mahkumdur ip gibi
  • 1 Gün Önce

Ahsen

YAVUZ 'CUĞUM BAŞLARKEN YANLIŞLARLA BAŞLADIIIIN F. ALTAYLI ,CHP ....DAHA BAŞLAMADAN KİMLERİ SELAMLİYORSUN . !!!!. ???
  • 1 Gün Önce

Vatandaş

İmamoğlu Kılçdaroğlu Ağıralioğlu Ey Milletim…! Hep aynı oğllular Hep dedim Oğlu ile biten Soy isimler Araştırılsınnnnnn…. Ey Milli Milletim Dikkat..
  • 1 Gün Önce

sahte milliyetçi

HAFİFalioğlu.. tam gladyo kafası.
  • 1 Gün Önce

Vızıltı

Mevcut siyasetin daha doğrusu cehapenin ülke gündemini abul subuk konularla onlarca yıllardır meşgul ediyor olması büyük kayıp ve yavuzun da son 10 yılında seviyesi en düşük siyasetin oluşmasında büyük katkısı vardır.
  • 1 Gün Önce

Remzi

Düne kadar sana sempati besliyordum Yavuz bey ama sen de fırsatçı çıktın, hırsızı savunan da hırsızdır Halk nezdinde
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23