• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milyon dolarlık rüşvet ağı: Ataşehir’i de soymuşlar! Belediye başkanı dahil 18 gözaltı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ataşehir Belediyesinde "Rüşvet, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve ihaleye fesat karıştırma" suçlamalarıyla büyük bir operasyon düzenlendi. Aralarında Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in de bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Millet

Nedense menşe leri aynı.
  • 4 Gün Önce

Vahap

Doğrudur ama hep chp li olmaları mide bulandırıyor.
  • 4 Gün Önce

resat

bu utanmadan ,çekinmeden ülkeyi soyma hakkını ,nasıl normal hakları gibi görüyorlar,güvendikleri kimlerdir, hangi emri yerine getirmek kaydıyla bu hak bunlara tanınmıştır , hesap vermeyeceklerine inanmalarının sebebi nedir ,??
  • 4 Gün Önce

Vatansever

Maalesef CHP li belediyeler rüşvet ve devlet malını koruyup kollama zafiyetleri sebebiyle, büyük bir zan altındadır. CHP kendine gelmezse sadece adı kalacak gibi.
  • 4 Gün Önce

Adalet!

Niye perakende toptan kapatın gitsin
  • 4 Gün Önce

Hayro

Bunların hırsız olmayanını gösterin ! CHP yi Feto esir aldı!Yoksa bunlar CHP li değil..
  • 4 Gün Önce

ata

hah... chp klasiği...
  • 4 Gün Önce

kent uzlası dediler neler yaptılar chpye

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonucunda Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Onursal Adıgüzel(kürt) , 1985 yılında Malatya'da doğmuştur.kemal ve demciler kent konseyi secimler <<batı ilelrinde demci baskan varsa yardımcısı chpli olacak chpli baskan varsa yardımcısı demci olacak arastırın bakın belediye baskanlarına <<örnek izmir beledeiye baskanı vanlı kürt gözükmekte olup aslen tuncelili bir kürt vatandasımız yardımcılarına bakın ???
  • 4 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23