• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’deki muhalefetten ses yok! Gürsel Tekin’den 70 tane daire göndermesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki karanlık ilişkiler ve rant çarkı, eski Genel Sekreter Gürsel Tekin’in zehir zemberek açıklamalarıyla bir kez daha deşifre oldu. Partideki büyük vurgunu ve "suç ortaklıklarını" ifşa eden Tekin, özellikle kongre dönemlerinde peşkeş çekilen 70 dairelik rüşvet çarkını gündeme taşıyarak, mevcut yönetime ve suskun kalan milletvekillerine adeta "Hangi yüzle oradasınız?" diye haykırdı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kamu yararına açsınlar

bu daireleri kiraya veriyorlar mı? 20 bin tl olur mu mesela beheri? nerde, tutsak?
  • 4 Dakika Önce

Daha bunlar neki

Devamı gelecek. Bunlardevede kulakcık misali
  • 1 Saat Önce

Ahmet Kar

Yahu sen kendini Chp il bşk olarak tanımlıyorsun,Madem Chp bu kadar Kötü,Rüşvetler dönüyor her türlü pisliğin olduğunu söylüyorsun yüzüne tükürülüyor,kafana şişe atılıyor,Genel bşk dahi seni kabul etmediği halde hukuken orada oturmak istemendeki ısrarı anlamak mümkün değil birde Chp seni hain diye partiden atmış bu ne pişkinlik.
  • 1 Saat Önce

hasel

Soygun partisi tam bir rüşvet dağıtmış.İşte ÖZEL efendi bunlar da dahil örtmek için çırpınıyor ve mitingler düzenliyor.
  • 2 Saat Önce

Vatandaş

Gürsel Tekin efendi,chp senin dediğin gibi Türkiyenin sigortası felan değil aksine baş belasıdır,bunu sizlerde biliyorsunuz.,Rabbim bu ülkeyi sizden kurtarsın.Amin.
  • 2 Saat Önce

Kudret

Soru şu 452 milyonluk serveti nasıl edindin
  • 3 Saat Önce

Saffet

Bunca sene sonu siyasetci neler acaba
  • 3 Saat Önce

Vay vay

Biri sorsun gürsel beye..kendisinin kac dairesi varmış..
  • 3 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23