• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü öldürüldü

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Ali Muhammed Naini, ABD ve İsrail'in düzenlediği saldırıda hayatını kaybetti.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet

Icerde hain dolu iranin israilin itleri var o yuzden oluyo
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Şu İran'da ne kadar ajan provakatör hain varmış yahu, İran'ın gözde bir askeri birlik komutanının noktasal yeri nasıl olur da İsrail kâfirinin eline verilir, anlamak mümkün değil
  • 2 Ay Önce

hasel

Allah rahmet etsin.Birçok üst düzey insan oldürüldü.Bu şekilde futursuz savaş görülmedi.İRAN,haklı olrak tabii ki yapanların tesislerini vuracak.Bu sahneye kim susabilir.
  • 2 Ay Önce

giderim Muş'a doğru

münafıkların ölülerine rahmet okunmaz. Öldürülmüş denir, o kadar. Gebertilmiş de denir, daha yerinde olur. münafık İran ve vekil militanlarının Suriye'de ve Irak'ta Şehit ettikleri Müslümanların kanları kurumadı henüz. Unutmadık, unutmayacağız da. Cehennemde sadece gavurlar ve kafirler yok, münafıklar da vardır. Müslümanlarla, Müslüman görünümlü münafıkları karıştırmamak elzemdir.

Vatan Sever

Her seyi bir kenara birakip icerideki hainlarin ilk once temizlenmesi lazım
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Ah bir bulunabilse, zaten bu hallere düşmezlerdi

Ali Muhammed Naini öldürüldü

"İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü öldürüldü" diye bir başlık var haberin. "şeytanilerin sözcüsü" veya "Müslüman Katillerinin Sözcüsü" gebertildi diye bir başlık olsaydı daha iyi olurdu. Zira; son çeyrek asırda şiii İran ve vekil militanları aracılığı ile Suriye'de Irak'ta ve Yemen'de yüzbinlerce Müslüman, çoluk-çocuk kadın veya yaşlı demeden sadece şiii değiller diye katledildi. Haber kanalları umursamadı, hala da görmezden geliyor, yapılmamış gibi sayıyor. Yapılan Müslüman Katliamlarını unutmak, kendini yok saymaktır, ahmaklıktır. Müslümanlar, bilinçli olmalıdır ve şiii İran'ın algı çalışmalarına kanmamalıdır, uyanık olmalıdır.
  • 2 Ay Önce

Blondepate

Ohooooo bu nasıl iş. Tüm üst düzey liderler öldürüldü. Bu nasıl bir ülke....
  • 2 Ay Önce

Saffet

İran yakaladıgı casusları aile ve akrabalarıyla yok etmedikce tek tek yok olmaya mahkum diye düşünüyorum
  • 2 Ay Önce

nasıl bir ülke değilmi

keklik gibi avlanıyorlar bizdede yaparlarmı acaba israil sizce ?????
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23