• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 Şubat’ın Mağrurları Değil, Mağdurları Reis’in Yanında! Erdoğan’dan Medyaya "Beşinci Kol" Uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Ramazan-ı Şerif’in manevi ikliminde tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Milletin Evi’nde düzenlenen iftar programına, medya dünyasının milli ve yerli isimleri damga vurdu. Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan ile Akit TV Genel Müdürü Serdar Uslu’nun da hazır bulunduğu iftar sofrasında, vesayet odaklarına karşı verilen "hakikat savaşı" bir kez daha tescillendi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yasemin

Kurban olurum Yaradana Sizi BEN Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Rabbim ALLAH AZİMÜŞŞAN Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, sevdikleriniz ile birlikte başımızdan eksik etmesin Cumhurbaşkanımız yanındayız Devletimizin yanındayız.
  • 7 Gün Önce

Ali

5 Kol faaliyetleri bitmesi için önce CHP ve sol partiler kapatılmalı Dalı gülü STK kapat. Ve içimizde yahudi siyonislerin yok olduğunu gösterir. Yahudi derken de siyonislerin içimizde hiç az olmadığını belirterek gerekir Türkiye de zengin ve huzur içinde yaşar İsrail e gider müslüman öldüren pislikleri temizleme gerekir. Sanatçı dahil. Akademisyen dahil.
  • 7 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23