• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahkeme 'mutlak butlan’ vermeyince havalara uçuyordu: CHP'li Başarır Türk yargısını hedef aldı!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü"ne yönelik soruşturmaları eleştirerek, hukuk katliamı yapıldığını ileri sürdü.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eeyy özgür efendi hadi çık açıkla

Chp li vekil Ali mahir Devletin bizim vergilerimizle kendisine tahsis ettiği çakarlı aracı neden oteller zinciri olan ultra zengin blr iş adamına verdi. Bu araçla kim ne taşıdı. Özgür özel veli ağba ve Ali mahir bu iş adamının otellerinde nekadar tatil yaptı.
  • 1 Yıl Önce

Halkçı

CHP neyse alimahir de odur. Bütün yasalar CHP'liler in keyfine göre olmalıdır
  • 1 Yıl Önce

m.n.

Ali Mahir'in mesajı çok açık: Suç işlemek serbest olmalı, hatta hırsızlık ve yolsuzluk gibi şeyler suç olmaktan çıkarılmalı. Kanun ve düzenlemeler tamamen istismarcılardan yana düzenlenmeli ve anayasada bir değişiklik yapılarak CHP'ye yönetici olanlar hakkında hiç bir suçtan dolayı dava açılmamalı.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23