• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’nin Gazze’yi ikiye bölme planı sızdırıldı: “Kırmızı bölge enkaz olarak bırakılacak”

İngiliz basını ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı belgelerine dayandırdığı habere göre, ABD’nin Gazze Şeridi’ni kırmızı ve yeşil olmak üzere iki bölgeye ayırmayı planladığı iddia edildi. Plana göre, yeşil bölgede uluslararası güçler kontrolünde yeniden inşa başlatılacak; Hamas’ın kontrolündeki kırmızı bölge ise harabe (enkaz) olarak kalacak.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali

Malumun ilanı, bize de günaydın
  • 1 Yıl Önce

Yorumum

Arap köpekleri adam olsa bu  iki gün barınamaz bubtopraklarda. İTrailden kurtulmanın ilk şartı tasmalı Arap yöneticilerinden kurtulmak!!!
  • 1 Yıl Önce

Hakan TAŞÇI

Gazze Barışında TERÖRİST İSRAİLE ORTAKLARI ABD İNGİLTERE ALMANYA FRANSA yönetimlerine GÜVENİLMEZ.İşgal ve soykırımdan vazgeçmezler.Gazze FİLİSTİNLİLERİNDİR bütün kalmalı.İsrail 1967 sınırlarına çekilmeli.Tüm dünya milletleri yönetimlerine baskı yapmalı.Barışı Arap ülkeleri Müslüman ülkeleri ve Türkiye sağlamalı.Saldıran katliam soykırım yapan terörist İsrailin durması için silah verilmesin sınırlarına çekilsin yoksa barış sağlanmaz buna uymayan israilin silahları alınmalı ordusu dağıtılmalı.Kış geliyor TÜM FİLİSTİNLİLERE kalıcı sıcak yer sıcak yemek sağlanmalı.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23