• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Tunç, İmamoğlu’nun casusluk soruşturması hakkında konuştu! Kanun çok açık

560 milyar yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan CHP’li Ekrem İmamoğlu hakkında casusluk soruşturması da başlatılmış, etkin pişmanlıktan faydalanan Hüseyin Gün, İstanbulluların kişisel verilerini İngiliz istihbaratına aktardıklarını itiraf etmişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, söz konusu soruşturma hakkında açıklama yaptı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatansever

Bende aynen düşünüyorum bu adalet bakanı ne iş görüyo
  • 2 Ay Önce

Pençe

Kanun açıkta sizin FETÖ ile yaptığınız Vatan Hainliği suçunun cezası ne ve kime ne ceza verdiniz  
  • 2 Ay Önce

Ahmet Kar

İngiltere,İsrai,Abd sizin nefes alışınızı,günde kaç defa tuvalete gittiğinizi teknoloji sayesinde her şeyinizi izleyebilen İncirlik ve kürecikten sizin kalkmaya hazırlanan ucaklardan haberi olan,bu ülkelere casusluk yapmış vah vah sizden iyi casusmu olur düne kadar Size sınırlarda istihbarat sağlayan israil değilmiydi,bakanlık dahi inkar etmedi milyonlarca kişisel verileri sizlerin hüneriyle başkalarının eline geçmesine sizler vasıta olmadınızmı ülkeyi deve kuşuna döndürdünüz başınızı kuma gömmüşsünüz kıçınız meydanda ülkede casusa gerek yok herşeyiniz meydanda.
  • 2 Ay Önce

Necmittin Kara

Kanuna kanun demem beni aklamadıkça...özgür,,,,
  • 2 Ay Önce

Tuhaf

Kişisel verileri paylaşmak ayrı suç casusluk ayrı sanki, yani olayı hafife almış bir tavır var bakanımızda. Yapmayın, böyle bir olay akpartili birinde olsa cehapeliler yeri göğü birbirne katmıştı, bu konudaki tepkiniz çok pasif çok cılız, bu tepki olayı önemsizleştirir.
  • 2 Ay Önce

hasel

İçeride devamlı beşlenecek.Böyle vatan hainine sabah-Akşam köpek yalı yedirin.Zaten İDAMI haketmiş.İDAMI getirin,İDAMI.İDAM olmadıkça benzer olaylara yine şahit olacağız.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23