• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haramzade imparatorluğu! İstanbul Boğazı'nda 50 milyon dolarlık rüşvet! Paralar CHP'li başkana aktı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan CHP'li eski Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın Boğaziçi öngörünümlü inşaatları ve sahildeki otelleri haraca bağladığı ortaya çıktı. Rüşvet çetelesini ifşa eden Başkan Yardımcısı Ozan İş, 50 milyon dolar toplandığını ifade etti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatanperver

Chp işgal kuvvetlerinin ulkenin içine soktuğu hiyanet partisi başka açiklama goremiyorum
  • 2 Ay Önce

Özkan

Bu olay bütün belediyelerde var. Müteahhitler haraç vermezse iş yaptırmıyorlar. Ben Akp de bulunduğum dönemde tanıdık bir müteahhit o gün için büyük bir miktar verdiğini anlatınca inanmamıştım. Bu konuyu araştırıp, o parayı iade ettirmek için elliden geleni yapacaktım ama o zaman "hiç iş yaptırmazlar" dediği için yapmadı. Ben Akp ye çok inanmıştım. Sonuç onun da diğer partilerden bir farkı olmadığını anlamak oldu! İstifa ettim ve Chp beni isteyince kabul etmedi. O günden sonra siyasetçilere hiç inanmıyorum. Hepsi kendi ikbali için çalışan insanlar. Halkı gerçekten düşünen,çözüm arayan çok az vekil var. İnsanlar tuttuklarıpartiyi yüceltiyor ama bir birlerinden adları dışında bir farkları yok. Bunu anlaa için gidin partilerin mutfağına girin!
  • 2 Ay Önce

BEN KEMAL GELİYORUM

YÜKLENİYOR...... 24 EKİM 2025
  • 2 Ay Önce

Kudret

Haramzadeleri seçimden sonra hep beraber gorururuz
  • 2 Ay Önce

Antiçete

50 milyon dolar kesinlikle ÇETE LİDERİ BAŞKAN tarafından londraya kaçırılmış olabilir. Bu çete bu kaçırdıkları paraları dışarıdaki ortakları İngiltere başta 2028 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanacaklar. Türkiye için planlanan düşünülen her ney ise çok büyük maliyeti olduğu malum. Yurt dışına giden paraların geri getirilmesi için çete lideri mutlak konusturulmali.
  • 2 Ay Önce

Gazeteci

YOLSUZLUGUN Ansiklopedisini yazanlar, BAŞKALARINA YOLSUZLUK İFTİRALARI ATIYOR,
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Size göre iftira atanlarda chp o zaman her harükarda chp yolsuzluk yapıyorlar.

hasel

CHP zaten haramzade parti.Ruhsal yapısı değişmez.
  • 2 Ay Önce

Hayro

Lan Roza cık ! Popo dara düşünce hemen bi Atatürk şapkası takmıştın ! O kadar götürmüşsün ki millet , şapkayı bile görmedi ! Haramza de pi.ler bu ülkeyi kurulduğunuz günden beri hep böyle soydunuz!
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23