• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailli Başkan Almanya’da şoku yaşadı. “Soykırımcı” Mosmor oldu

Bat-Yam'ın kardeş kenti olan Berlin'in Neukölln ilçesindeki meclis toplantısına gelen Brot, burada Sol Partililerin tepkisiyle karşılaştı. Brot'un gelişini protesto eden Sol Partililer, Tzvika'ya, "hoş gelmediniz", "soykırımcı" ve "katil" diye bağırdı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Türkiye içinde çok büyük tehlike.

Türkiye içinde çok büyük tehlike. Pek çoğu sınır dışı edilmeli
  • 2 Ay Önce

Katil İsrail

Gerçekten lanetlenmiş bir topluluk bu Museviler.Zaten tarih boyunca kaçıncı kez sürgün edildiler.Osmanlı yıkılınca tekrar toplandılar.
  • 2 Ay Önce

Karahan

Allah kahretsin. Son siyonist te yok edilmeden dünyaya barış ve huzur gelmez.
  • 2 Ay Önce

ALİ

Sol dese ne yazar ki Mühim olan SPD CDU CSU grüne demesi Onlar diyemezler!!!!!!! Sol şimdi damardan şerbet veriyor müslüman seçmenlere Ikdidara gelse göreyim Siyonislerin dediğini yapmasın. Tıp olarak CHP gibiler olmayacak işler Sözler ikdidar olsa o hâk hukuk demokrasi bir anda söner CHP gibi. Doğru velileri var hırsızlık rüşvet dolandıcılık yapmaz yapamaz!! Bizimkilere bak yedi göbek hırsız. Seçmenler futbol takımı tutar gibi parti tutarsa çıkarı için geleceğini mav derse Aç gözlü kim varsa seçerse tuvalet terliği oy verirse çok cenup Gezer seçmen daha.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23