• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan tavrını koydu Netanyahu Mısır’a gidemedi

Trump Netanyahu’nun da Mısır’a gitmesini istedi. Mısır devlet başkanı Sisi’yi arayarak Netanyahu’yu davet etmesini istedi. Sisi Netanyahu’yu arayarak davet etti. Netanyahu’da kabul etti ve Mısır’a gidip zirveye katılacağına dair açıklama yapıldı. Ancak Erdoğan’ın tavrı etkili oldu ve Netanyahu Mısır’a gitmekten vazgeçtiğini açıkladı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

DEVLETİMİZİN ŞAHSİYETLİ DURURŞUNU GÖLGELEMEK İSTEYENLER, HER TÜRLÜ BAHANEYİ GEREKÇEYMİŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR, DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÇOCUKLARA VE MASUMLARA BU VAHŞETİ YAŞATARAK CİNAYET İŞLEYENLERLE AYNI TOPLANTIDA BULUNMAK GERÇEK SAMİMİ BİR MÜSLÜMANA ZULÜMDÜR, BUNU ANCAK FERASET SAHİBİ OLANLAR ANLAR.
  • 2 Ay Önce

elefteros tipos

reis tavrını koymasa bu katil orada şov yapardı.
  • 2 Ay Önce

OMUT

BU CHP Lİ KEMALİST LER, ELİNE GÖNEŞİ KUYSAN BAK BURDA GÜNEŞ VAR DESEN YİNE İNANMAZLAR . SAYIN BAŞKAN ERDOĞANA OLAN ÖFKE KİN VE NEFRETLERİNDEN DOLAYI , BÜYĞK ŞEYTAN SARI KAFAYA İNANIRLAR, KATİL BARBAR LANETLİ SİYONİST NETENYAHUYA İNANIRLAR, AMA BÜTÜN DÜNYANIN ÖVGÜ İLE BAHIS ETTİĞİ BAŞKAN ERDOĞAN HAŞA YALAN DÖYLİYOR DERŞER. ADAMLAR ZATEN İSLAN DİNİ İLE ALAKALARI YOK. GENEL DE SARHUŞ KAFAYLA DOLAŞIRLAR.
  • 2 Ay Önce

Leyl....

Cardaklar Bayrami vardi, onun icin..
  • 2 Ay Önce

Çepni

Siyaset anlayışı, resti ,böyle göstermelik mi oluyor.böbürlenmenin bı faydası olur mu..sdg yi hallettin de !
  • 2 Ay Önce

ALİ

Sisi yi getirenler yahudi ve Siyonislerden oluştu. Mursi'nin hapis atılıp ölümü İsrail güvenliği için biliniyor .Sisi davet eder katil ile oturur o koltukta onların rızası ile orda. Türk Osmanlı hiç bir zaman katil ve müslüman. Eziyet edenle oturamaz oturmaz Zalime dik durulur omurgası dik olur Tayyip Erdoğan'ın omurgası dünya mazlumları için dik durur Allah ömür verdikçe. CHP gibi omurgasız gezmektense ölmek şereftir hırsızlık rüşvet dolandıcılık edenler CHP koruyor gidip Almanya'da şikayet ediyor şeref yoksunu omurgasız sürüngen. CHP ikdidara gelse gör eziyeti İzmir Antalya Ankara İstanbul bak rezillik içinde cenüp geziyor millet su yok Konser vereceğine alt yapı yap uğraşan yok bir İzmir marşı ensyiler koyunlar gibi sürü halinde inanıyorlar. AKP seçmeni koyun diyorlardı biz bir dünya liderine oy verdik !!! CHP danalar ise hırsızlık rüşvet dolandıcılık tehtit evrakta sahtekarlık edenlere oy verdiler basiri var mı yok politika üretmek Yok iftira dedikodu yalan terör örgütü destek veren CHP Fetoculerden akıl alır konuşur. Öküz koyun kim?
  • 2 Ay Önce

Saffet

CHP nin tavrı gibi olmuş diye düşünüyorum
  • 2 Ay Önce

hasel

Sayın Cumhurbaşkanımız,tepki koymakla en doğrusunu yapmış.
  • 2 Ay Önce

hasel

Sayın Cumhurbaşkanımız,yapılması gereken tepkiyi göstermiş.İnsan canisini karşısına alıpta mı konuşacaktı.Bu ne Cumhurbaşkanımıza,ne de ülkemize yakışırdı.Deyim yerindeyse,Sayın Cumhurbaşkanımız DELİKANLILIK GÖSTERMİŞ.Yerinde bir KARAR.Olsun Netanyahuya ZARAR.
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Allah (C.C.) Reisten razı olsun. Güçünü kuvvetini artırsın. Gerçekten bizi tam manasıyla güzel temsil ediyor.
  • 2 Ay Önce

bizde inandık ::))

Netanyahu, yaklaşan tatil nedeniyle Mısır zirvesine son dakika davetini reddetti the tımes of israil gazetesi acın okuyun haaretz gazetesi Netanyahu, Trump'ın Mısır Gazze Zirvesi'ne davetini Yahudi bayramını gerekçe göstererek reddetti
  • 2 Ay Önce

bizde inandık ::)) mııııı

trump dostu emredecek oda gitmeycek ::)) inanmıyoruz artık sizlere
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23