• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saatler kala devreye girdiler! ABD'den Avrupa'ya uyarı

ABD Kongre üyeleri, Fransa, Kanada, İngiltere ve Avustralya'ya mektup yazarak Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda Filistin devletini tanımamalarını talep etti. Tehdit gibi uyarı dikkat çekti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HİZİPSAVAR

dallara vurmayı bırakın büyükleri havlayın para babalarını avlayın satılık siiyasetcileri avlayın yüz yüze gücünüz yoksa işi başka emcaray taşıyın ormana çekin tek tek indirin. köpeklerin yemeğeini kesmezsen öldürmekle bir şey kazanamazsın.
  • 2 Ay Önce

Gültekin

BU MEKTUBU YAZANLARIN HEPSİ, TERÖR DEVLETİ OLAN VE ÇOCUKLARI VE CANLILARIN BÜTÜN YAŞAM ALANLARINI YOK EDEN VE ORANTISIZ GÜÇ KULLANAN TERÖRİSTLERİ GÖRMÜYOR, MAĞDURLARI GÖREN VE ONLARI TANIYANLARI TEHDİR İLE DEVLET YÖNETENLER ASLA DEVLET ADAMI OLAMAZ, OLSA, OLSA ALLAH'IN VE RESULÜNÜN DÜŞMANLARI OLUR Kİ ELBET VAKTİ ZAMANI GELİNCE DEVLETLERİYLE BİRLİKTE HEPSİ YOK OLACAKTIR.
  • 2 Ay Önce

Mehmet emin temel

Bizde onlari tanimiyoruz okadar... KKTC tanimiyan kafirleri bizde tanımıyoruz artik öyle
  • 2 Ay Önce

kök

fransa kesin tanır da ingiltere tırsabilir
  • 2 Ay Önce

Adamın biri

İşte Abd gerisine siz karar verin ABD mi İsrail,İsrailmi Abd .Adamların düşüncesine bak Filistin tanınırsa İsrailin güvenliği tehlikeye girermiş ya filistin halkının güvenliği ve yaşam hakları ne olacak onların önemi yok değilmi hatta onlar insan bile değil bu şerefsizlere göre.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23