• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yazıklar olsun Tolga.. AK Partili belediye olsaydı, yine işçileri mi suçlayacaktın!

CHP’li Beşiktaş Belediyesi’ni ve seküler sermayeyi aklamaya çalışan T24 yazarı Tolga Şardan, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında işçilerin kusurlu olduğunu ileri sürdü. Bu durum ayrıca, solcu geçinenlerin CHP ve seküler sermaye söz konusu olunca, emekçi/işçi sınıfını bile nasıl hedef alabileceğini gözler önüne serdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Fazıl

Beşiktaş belediyesi sınırları içinde tadilat yapacaksan belediyenin muhakkak haberi olur. firmalar vardır onlara paslarlar denetleme filanda yapmazlar cumartesi pazar günüde zabıtalar gelir cep telefonunu açarak yaptıgı avrupa seyahatlerinin videosunu gösterir.
  • 8 Ay Önce

Osmanlı

CHP lilerin tek derdi Vatan Millet Din düşmanlığı ve bu vasfa sahip insanlara da sahip çıkmak
  • 8 Ay Önce

Mustafa

Belediyeler. Onbinlerce metre kare kapalı alan işgal eden belediyeler boşuna işgal ettikleri alanları kiraya versinler. Genel giderlerini karşılasınlar. 2 bin metrekare kapalı alana çok rahat sığacak belediye başkanı ve çalışanları 8 binden 20 bin metre kareye sığamıyor cumhurbaşkanı nın lüksünden daha lüks çalışma odaları var. Sâdece belediye başkanlarının değil bütün müdürler okul müdürü dahil lüks içindeler. Balık baştan kokar İsraf baştan aşağı kokuyor .!!!
  • 8 Ay Önce

trol hehe

ŞİMDİ BU İNSAN MI
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23