• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü oyuncu neden boykota katılmadığını açıkladı: Çok yoğunum

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 2014 yılında çeşitli projelerde yer alan tiyatrocu ve oyuncu Metin Yıldız, muhalifler tarafından kendisine yöneltilen 'neden İmamoğlu'na destek vermiyorsun' tepkilerine günler sonra dikkat çeken bir cevap verdi.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

İşte nasıl kifayetsiz ve KİBİR ABİDESİ biri için zamanını boşa harcadığını anlaması bile önemli bir gelişme, inşallah yakın zamanda da bu kişinin Türkiye için ne kadar tehlikeli ve GÜVENLİK SORUNU olduğunu anlar
  • 1 Yıl Önce

haktanır

Haraç istemiş anlaşılan, imansızogluda senin haramilerden çok yetistiremiyorum demiş.
  • 1 Yıl Önce

Türkiyem

Bu sanatçının durumuna Düm partililer tikkat edsin ac adamin halinden Tok adam anlamaz sizlerde dostunuzu unudursaniz Dostsuz kalırsıniz
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

İzzetli ve akıllı bir cevap.Tebrikler.
  • 1 Yıl Önce

Maşallah

İşte imamoğlu bu iyi tanıyın
  • 1 Yıl Önce

ERMAN

Akıllı adamı severiz. Muhasebe yapmak akıllı adamın işidir.
  • 1 Yıl Önce

Şevki

Bu adam oyuncumu ilk kez görüyorum
  • 1 Yıl Önce

Harun raşit öz

16000 .milyon İstanbul luyu kandırmış seni kandırmayacak metin bey bunların hepsi aynı işleri güçleri alevere dalavere bunların kuyruğu na iyiki takılamazsın Allah korumuş yine de .
  • 1 Yıl Önce

Reklamcı Hasan

Tabiri caizse; bir dilim pasta ikram edilmediği için trip yapıyor. Bilmiyor ki; kendisi gibi bir dilim pasta yemek isteyen yüzlercesi var.
  • 1 Yıl Önce

Göven

@fas_73:CHP KAMALİSTLERİN KÜKLERİ BELKİ HALA SELANİKTE LER. BUNLARIN SİNSİ PILANLARI 100 YILDIR HATTA DAHA FAZLA BİR SÜREDİR DEVAM EDİYOR. YANLIZ SAYIN BAŞKAN ERDOĞAN SAYESİNDE HALIK ARTIK, KIRAL ÇIPLAK DİYEBİLİYOR.
  • 1 Yıl Önce

Kadir

ODA DOSTLARI SALHATİN DEMİRTAŞ VE OSMAN KAVALA YANINA GİTTİ????????????????????
  • 1 Yıl Önce

Koparan

Her sey güzel olacak. Ne guzel oldu isyanbulun butun belediyeler toplanmış, kent konseyi adi altinda cete olusturmuslar. Istanbullunun butun işlemlerinde avanta, harac alınacak. Alınan haractan bütün kent konseyi (mafya) cetesine dağıtılacak. Het şey ne güzel oluyor..! Meyrobus yanmis, metrobüs yrene çarpmış kimene..! Dolar kuleleri, villa siyeleri. Bir inşaattan ruhsat icin 70 daire harac istenirmi! Ey İstanbullu bekledigin hizmet bu'muydu?
  • 1 Yıl Önce

OMUT

BİRİ HIRSIZLIKTAN BİRİ BİR ŞİİRDEN HAPİSE GİRDİLER????????????
  • 1 Yıl Önce

Ramazan

????????????????
  • 1 Yıl Önce

meleknur

FARK ETMEK ÖNEMLİ. ADAM İCRAAT YAPMADAN NASIL KAZANDI???
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23