• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anket sonucu her şeyi özetledi! İsrail vatandaşlarından Netanyahu’ya soğuk duş!

İşgalci İsrail'de yapılan bir anket, halkın yüzde 44'ünün Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşmasının ikinci aşaması için müzakerelere devam edilmesi gerektiğini, buna karşın yalnızca yüzde 9'luk bir kesimin Gazze Şeridi'ne saldırılara dönülmesi gerektiğini düşündüğünü ortaya koydu.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

BİR SİYETÇİNİN ARKASINDA HALK İRADESİ YOKSA, SAHİP OLDUĞU BÜTÜN MAKAMLARI GASP EDİYOR DEMEKTİR, BU DURUMDA YALNIZ DİKTATÖR REJİMLERDE OLUR, YANLIŞ VE ZALİMCE DEVLET POLİTASI İZLEYEN DEVLET ADAMLARINI HEM HALKI, HEM DE ULUSLAR ARASI KURULUŞLAR YARGILAMALIDIR ÇÜNKÜ DEVLETİNİN VE HALKININ GELECEĞİNİ CİDDİ MANADAN TEHLİKEYE ATIYOR DEMEKTİR, BUNUN KARŞILIĞI VATANA VE EMANETE İHANETTİR.
  • 9 Ay Önce

Timur

Ya kusura bakmayın bu haberler ancak müslümanları uyutmak icin yapılan haberler ve sizde uyuyorsunuz ve yayınlıyorsunuz sahte haberleri israilde yüzde 99 siyonist yaşıyor adamla once ben gurionu lanetlettiler sonra şaron şimdi netenyahu ne farkeder adamların ahdi var sonrada başkası gelecek ve hic durmayacaklar sadece biz dövebiliriz oda birlik olup doğru yoneticilerle
  • 9 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23