• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tepkiler çığ gibi büyüyor! CHP’li belediyeden yüzde 900 zam

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde su faturalarında yaşanan artışa tepki gösterildi. Yüzde 900 zam yapılmasına esnaf isyan ederken, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da CHP'li belediyeye tepki gösterdi.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

okkeş

olsun kent lokantalarında yemek 40 lira
  • 1 Yıl Önce

Esas Tepkiler Hükumete

Nas diye diye inatla ekonomiyi bu hale getirenleri haber yapsanıza? KKM denilen garabetle dünyanın her yerinden tefecilere yüz milyonlarca dolarımızı nasıl peşkeş çektiğimizi haber yapsanıza? Milyonlarca mülteciyi başımıza bela edenleri haber yapsanıza? Beşte veya onda biri maliyetle halledilecek yolları, körüleri, havalimanlarını, şehir hastanelerini kaç paraya hangi sözleşmelerle kimlere yaptırdıklarını haber yapsanıza? Senelerdir vergi özemeyen ve vergisi silinmiş olan yüzsüz şirketleri haber yapsanıza? Tüpçüye hangi teminatlarla hangi devlet bankalarından kaç yüz milyon dolar kredi verildiğini, bu paranın kaçının geri ödendiğini haber yapsanıza? Yapın, adam diyelim. Yapmayınca ne dendiğini siz zaten bilirsiniz. Allah herkese müstahakkını misliyle versin. Tepkiler esas size çığ gibi büyüyor! Görürsünüz seçimde tepki neymiş.
  • 1 Yıl Önce

HİZİPSAVAR

oğlum bir kerede ayıkken oy verin.:):):):)
  • 1 Yıl Önce

hasel

Tam rezillik.Bu denli zam olur mu?Söze gelende Allahın suyu bedava olmalı bile diyebiliyorsunuz.İşiniz,gücünüz YALAN,TALAN.Önümüzdeki seçimde hadi biraz OYALAN.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

ALLAH'IN ŞU AYETİNE KARŞI HİÇ BİR BELEDİYE SUYA ZAM YAPMAMALIDIR" HER ŞEYE SUDAN HAYAT VERDİK" AKSİ HALDE İNSAN HAYATIYLA OYNUYORSUNUZ VE ALLAH İNDİNDE DE SORUMLUSUNUZ, ÖZELLİKLE CHP'Lİ BELEDİYELERE, AZ HEYKEL YAPIN VEYA HİÇ YAPMAYIN, KONSERLER VE EĞLENCELER YAPILMASIN VE SU GİBİ TEMEL İHTİYAÇLARA ZAM YAPMA İHTİYACI DUYMAYACAK TASARRUFLAR KESİNLİKLE YAPILMALIDIR ÇÜNKÜ OY ALDIĞINIZ SEÇMENLERİNİZİN HAYATI SÖZ KONUSU OLDUĞU GİBİ HALKI DA SU BORCUNU ÖDEYEMEZ HALE SİZ SOKUYORSUNUZ SONRA DA SU KESME GİRİŞİMLERİNİZ DE İŞİN CABASI.
  • 1 Yıl Önce

Chppkk = Zulüm

Bunlara oy verenlerin iki cihanda yüzleri gülmesin İnşallah. Ahiret diye bir derdi olmayan, tek dertleri mideleri olan bu topluluga uyan gafillerde tövbe istiğfar edip adeta kacarcasina bunlardan uzaklaşsınlar. Aksi taktirde zalimler için yaşasın cehennem.
  • 1 Yıl Önce

Ben O Vekilin

Beynini sarsayım.
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

trkna vermek icin biriktiyor belediye demekki
  • 1 Yıl Önce

turgut

Halk bunlardan ümit bekliyor ne acı
  • 1 Yıl Önce

Müzik top 10 listesi

her alanda başta CHP dem ve yandaşi muhalefete oy atan sehirler 5 yıl boyunca top 10 liste başı şu muzikler işgal edecektir 1) kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum eyvah 2) gordunmu gordunmu CHP ve DEM ve yandaşi partilere oy atmayı gördün mü 3) kendi düşen ağlamaz....
  • 1 Yıl Önce

salim

balık hafızalılar chp nin olayı bu, geçmiş olsun
  • 1 Yıl Önce

ersan

helal olsun baskana
  • 1 Yıl Önce

KDV25

Yetmez bu millete %200 den aşağısı kesmez. Çünkü gelecek seçimlerde yine onlara oy verecekler. Maalesef" merhametten maraz doğmuş bu millette" vurcan teoesine ekmeğini alacaksın,senden iyisi yok. Hem ağa hem paşa olursun
  • 1 Yıl Önce

Ali

Reis coookkk uyardı chp demek cõp camur cukur zulüm demektir iyi olmuş beter olsunlar beter
  • 1 Yıl Önce

Bolu eskişehir bursa Balıkesir İstanbul Ankara ve diğerleri kaderine terk edilemez

Hale bak dayıoğlu amca oğlu yeğen kuzen baldız enişte kardeş eş vs vs. Chp li Belediyeler şirket gibi akrabalar yandaşlar arasında pay ediliyor böyle devam edemez devlet duruma el koymalı vatandaş olarak endişeliyiz.
  • 1 Yıl Önce

Şehirlerimiz chp elinde kaderine terk edilemez devlet artık müdahale etmeli

Eskişehir de ön ödemeli çilemeyen yemek çay vs. Yapılamayan suyun metreküpü 45 lira civarı ayrıyetten halk 12 litre kalabak damacana içme suyu alıyor belediyenin sattığı oda çok pahalı. Eskişehir de su masrafları doğalgaz dan fazla.
  • 1 Yıl Önce

İslam

Anayasaya gidin iptal ettirin
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23