• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı

Terör devleti İsrail'in Suriye'nin çeşitli noktalarına hava saldırısı düzenlediği bildirildi. İran destekli gruplar tarafından roket üretimi için kullanılan yer hedef alındı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gazete Okuru

Yeni akit gazetemiz İsrail için Katil demiş, doğrudur. Lakin, İsrail'den daha çok misliyle Müslümanı katleden vampir kan emici İran'ı es geçmiş, görmezden gelmiş. Ezcümle; Müslüman Alemi için İran, İsrail'den daha tehlikelidir.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Müslüman katili münafıkbaşı İran'ın itlerini bombalamış İsrail. Bizi enterese eden bir durum yok. Her daim sopamızı hazır tutmak elzemdir. Yesinler itler birbirlerini, yerlerse tabii ki.
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

Suriye'de Rusya'nın verdiği S 300'ler ne işe yarar???????? Suriye İsrail'in şamar oğlanı oldu.....
  • 1 Yıl Önce

turk

anlasildi bu sozde musluman toplulukleri yuzunden yeni dev guc artik belli oluyor yahudiler bunu aciz muslumanalar cihadi unutan fasikler yaptiriyor
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23