• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suriye'de yeni bir döneme giriliyor! Esed rejiminin Türkiye ile ilişkilerdeki tavır değişikliğinin sebebi ne?

Akşam gazetesi yazarı Yaşar Hacısalihoğlu, Suriye’deki yeni gelişmeleri ele aldı. Esed rejiminin Türkiye ile ilişkilerdeki tavır değişikliğine mercek tutan Hacısalihoğlu, terörle mücadelenin ve Suriye’nin toprak bütünlüğünün önemine değindi. Putin’in özel temsilcisinin Şam ziyaretine de temas eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yancı

Bizim politikamız değişti Suriye’nin ki değil.. yine geri vites siyaseti .. bu arkadaş da yancılık yapıp sıva peşinde!
  • 1 Yıl Önce

ALİ ÖZTOSUN

Esed rejimi değil bizim tavrımız değişti adamlar bizi iplemiyor. biz görüşürüz diyoruz doğru yazın
  • 1 Yıl Önce

hüseyin

Ne oldu, emevi camisinde namaz kılacağız deyip suriyeyi karıştırıp, milyonlarca mülteciyi başımıza bela adenler gün yüzü görmesin, şimdimi uyandınız, komşusuna ateş ile gidenler, ülkesini ateşe atar, çözün bakayım şimdi olayları, yazıklar olsun, mülteci deposuna çevirdiniz ülkeyi.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Suriye'deki işgalci malum çevreler, Türkiye ile Suriye'nin iyi ilişkiler içinde olmasını istemezler çünkü o zaman istedikleri gibi at koşturamazlar, şimdiki gibi boş meydan bulamazlar, çevresel etkilerin tahriklerine, oyun ve tertiplerine alet olmadan mutlak çok sıkı her alanda sağlam iş birliği kurulması elzemdir, aksi halde hem Suriye için, hem de Türkiye için zor günler bizi bekler.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23