• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'ye ait uçak gemisi vuruldu! Tüm dünyaya ilan ettiler

Yemen'de İran destekli Husiler, Kızıldeniz ve Umman Denizi'nde bir gemi ile ABD'ye ait bir uçak gemisini balistik ve seyir füzeleriyle vurduklarını duyurdu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

ABD'NİN UÇAK GEMİSİ NİÇİN VURULUYOR?, BUNU ABD BİZZAT KENDİSİ İSTİYOR NİÇİN BÖLGENİN HARACINI YİYEBİLMEK İÇİN GEREKÇELER OLUŞTURUYOR, ABD BİR UÇAK GEMİSİNİ FEDA EDEBİLİR LAKİN BÖLGEDEN ALACAĞI HIRSIZLIKLARLA ÇOK FAZLA UÇAK GEMİ MASRAFLARINI ALACAĞINI BİLİYOR, BUNLAR BÖLGEMİZİN HUZURUNU BOZAN, BÖLGESEL BARIŞI İSTEMEYEN BÖLGENİN HEM MİKROPLARIDIR, HEM DE MİKROPLARI DESTEKLEYEN PARAZİTLERDİR. İSLAM ÜLKELERİ BÖLGELERİNE BİRLİKTE SAHİP ÇIKARLARSA HİÇ KİMSE BÖLGENİN HARACINI YİYEMEZ.
  • 1 Yıl Önce

Koparan

Gercek ise; Benden sana büyük bir teşekkür. Bravo yoksul lskin mert, delikanli, yiğit Yemen..,
  • 1 Yıl Önce

OMUT

Bütün bu silahlı İslami örgütler bir hussiler kadar olamadı. Özellikle bu işid Ve B.ku haram el fetih gibi örgütler.
  • 1 Yıl Önce

Emir Timur

Çin devriminden kaçan çin hanedanı Tayvan a yerleşti çin devleti ondan dolayı intikam peşinde yani karşıt olan Çinli hanedanı yok etmek istiyor ABD de burnunu sokuyor güçlenen çin devletini etkisiz hale getirme projesi yani tek kutuplu hakimiyeti kaybeden ABD çok uluslu dünya hakimiyeti ne dünya kayıyor ABD sen savaşı kaybediyorsun kaybedecek dünya da türk gücü çin ve rusya gücü var sen ezileceksin abd
  • 1 Yıl Önce

Ali Nadir

Emperyalistler izin vermezse; bırakın bir botu suya indirmeyi, kıyılarda hareket edemez, suya dahi giremezler. Gerçekler bambaşka. Yalan-dolan, asparagas, algı çalışmaları. Takiyyeci Husiler, 1979 yılında fetövari operasyonla Fransa'dan uçakla getirilip belli şartlarla koltuğa oturtulan münafık İran rejiminin itleridir. Havlamalarına itibar edilmez.
  • 1 Yıl Önce

Murat Taşdemir

Allah razı olsun sizlerden
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23