• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Başkam "saltanatı" ilan etti! Yeğenim taş mı yesin

Baldızını daire başkanı yapan CHP'li Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu kez yeğenini BURKENT'e yönetici atadı. Liyakati askıya alarak aile saltanatını kuran Bozbey açıklamasında "Bu şirketler hakikaten sıkıntıların olduğu yerler. Furkan Bozbey'in, yeğenimin soyadından kaynaklı sorun çıkıyor. İTÜ mimarlık mezunu genç, 4-5 yıldır mimarlık yapıyor. İnsan üzülüyor. Bu gençler hiç mi çalışmayacak?" ifadelerini kullandı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Millet bunun için oy vermiş olamaz

Eskişehir bursa Ankara İstanbul İzmir belediye leri eeyy devlet uyuma hepsini yandaş fondaş eş dost akraba kadrolaşması na denetim yap gereğini yap.
  • 1 Yıl Önce

ali malat

yeni akit gazetesi akp bu chp lileride iyi yetiştirmiş
  • 1 Yıl Önce

Hasan Tahsin

Teşekkürler Akit. Bu tip haberlerin takipçisi olun lütfen. Daha önceden Ak Partinin de az da olsa yaptığı nepotizim uygulamalarını da haber yaptığınızı çok iyi hatırlıyorum. Şimdi CHP nin bu uygulamalarını da haberleştirerek partizan değil, ilkesel duruşunuzu gösteriyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

Tekin KARATEKİN

Sayın Bozbey, Ben sizin babanızın dedesinin amcasının oğlunun kız kardeşinin halasının torunuyum. İşsizim. Haberiniz olsun.
  • 1 Yıl Önce

hesap

doğrusunu yapmış evet reis yapmadı ne oldu çaresiz ve yalnız kaldı
  • 1 Yıl Önce

Eren

Ye, geberinceye tıksırıncaya kadar ye. Sınav denilen bir şey var. Haketmek diye bir şey var. İşi ehline vermek diye bir şey var değil mi???
  • 1 Yıl Önce

yiyiciler çetesi

bursada hiç mimar olmadığından bir tek yiğen olduğu için yiyeni yemek için kadroya almış
  • 1 Yıl Önce

OMUT

Chp zihniyeti işleri reklam ve palavra.
  • 1 Yıl Önce

Al birini vur ötekine

Uymayın şu akp'li başkanlara......
  • 1 Yıl Önce

Haydar

Noldu chp belediye lerinde taciz tecavüz olayları vardı devam etmiyordur umarım.

TATAR RAMAZAN

LİYAKAT SORSAN....DEVLETİ BUNLARA TESLİM ETSEK VAR YAA? 1 HAFTA DAYANMAZ MERKEZ BANKASI.AFRİKADAKİ YAMYAMLAR GİBİ OLUR..
  • 1 Yıl Önce

Dayi

Bu haberin doğru olmadığını açıkladılar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23