• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Görüş'ün Lideri rahmetle anılıyor

Türk siyasetinin Erbakan Hoca’sı, milli görüşün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ahirete irtihalinin 13. sene-i devriyesinde rahmetle anılıyor. Türkiye’nin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan, Müslümanların siyaset sahnesinde söz sahibi olması için büyük çaba sarfeden Erbakan Hoca, “İman varsa imkan da vardır” diyerek ağır sanayi hamlesi başlatarak birçok projeyi hayata geçirmişti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

İyi tanımak için Lise dönemimde toplantılarına dinlemek için gittim.Vizyonu çok geniş olan;son derece yetenekli insandı.T.Çillerle kurduğu hükümet döneminde maaşlarda %57 artış yaparak;millet,çalışan, cebinde para gördü.Bu yetenekli Erbakana bu devletteki bazıları dört seneyi fazla gördü ve 28 şubatı yaşattılar.Şimdi,Erbakanın o zaman engellenerek yapamadıklarını sayın Cumhurbaşkanımız yapıyor.Zaten,Erdoğan,Rahmetli Erbakanın yanında yetişen kişidir.
  • 2 Yıl Önce

Ers61

İlk oyumu verdiğim lider,; Allah, nurlara gark eylesin.
  • 2 Yıl Önce

Bozok

Milli görüş e bak libyada Suriye de ne işimiz var diyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsa milli görüş değildir. Oğlunu milli görüşcü olarak yetiştirememiş. Ne kadar akp den atılan aday yapılmayan var aday yapıldı. Milli görüş nedir ben anlamadım.
  • 2 Yıl Önce

A g

Yahu şu adam ne yapmış ki öldükten sonra kıymete geçti gerçek ama anlayamiyorum
  • 2 Yıl Önce

Mustafa 58

Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23