• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Minareyi çalan kılıfını uydururmuş! İsrail işlediği katliamı İslami Cihat’ın üzerine attı Bu suçun bedelini ödeyeceksin İsrail

İsrail ordusu, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda yine bir yalana imza attı. İddiasına göre Filistinli İslami Cihad grubunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nden attığı roket menziline ulaşmakta başarısız olup kısa mesafedeki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düşmüş.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziya

Pislik köpek yahudi piçi netanyahu seni karıyın koynundan alıp senin picini şehit ettiğin filistinli çocukların öcünü almak için senin ve o kah.... karının önünde kursuna dizmek farz oldu en kısa zamanda olacak inşallah kuduz yahudi köpeği piç oğlu şerefsiz netanyahu sana bu acıyı yaşatmak dahada yakınlaştı
  • 2 Yıl Önce

Ankaralı Ahmet

Katil Siyonist çete devletin ve onun tasmalı köpeği kukla Amerika ve başkanı Joe Biden bu katliamların hesabını vereceklerdir. Amerika'daki siyonist Neoconların kulu köpeği olan, başkanlığı ise sadece kukla olarak devam ettiren Biden, şerefli bir insan olsaydı, siyonist Neoconlara rest çekerdi ve körü körüne katil netanyahu denen köpeği desteklemezdi.
  • 2 Yıl Önce

şeyh şamil bu

evet kılıfı uydurdu da minare oraya sığmayacak kadar büyük. sadece bunun değil tüm katliamların hesabı bir seferde kesilecek inşaAllah. o gün de dağ taş ağaç arkamda yahudi var gel işini bitir diyecek. eceli gelen kuduz köpek camiye işedi bir kere. geri dönüşü yok.
  • 2 Yıl Önce

hasel

Ey Netanyahu,yalan konuşmayı KK dan mı öğrendin.Çünkü,onun yalanları dünyanın her yerine erişmiştir.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23