• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan helal olsun dedirten karar! Türkiye'ye doğru havalandılar

Rusya, Türkiye'nin orman yangınları ille mücadelesine katkı vermek amacıyla 2 yangın söndürme uçağı gönderdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KESSS LANN.!!!

AMMA DA ..LER VAR BE.!!! TAKMIŞLAR ATATÜRK DÜŞMANLIĞINA. THK'NIN YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARI İLE RUSYANIN UÇAKLARININ ÖZELLİKLERİN Bİ ZAHMET BAKIVER. BOZUK PLAK GİBİSİNİZ, SIKTINIZ ARTIK.!!!!
  • 2 Yıl Önce

ihsan

Yazıklar olsun önceki yıllarda çıkan yangınlardan ders almadı ülkeyi yönetenler, böylemi büyük ülkeyiz, uçaklar rusyadan gelinceye kadar iş biter, Borçlanma bu ülkeyi batıracak, üretim bitti, asgari ücretli sürünüyor.
  • 2 Yıl Önce

Mesut SARP

Neden THKna ihaleye katılma imkanı verilmeyip uçakları yatırılır. Bunun kökünde Atatürk düşmanlığı mı yatıyor? Ormanlarımız yanıyor, yoksa birileri bu Rus uçakları üzerinden yine cep mi dolduruyor.
  • 2 Yıl Önce

musti

Isiniz gücünüz fitne ,fesat.Hes seyde birseyler aramak,ve uydurmak.Yaziklar olsun.

SUZAN

DÜN DE YAZDIM.SIHALARIMIZ VAR AMA YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARIMIZ YOK.VE HER YIL BİZ BU SORUNU YAŞIYORUZ.ÇOK AYIP,BÜYÜK UTANÇ VE GAFLET.NEDEN KIMSE ORMAN YANGINLARINI ÖNEMSEYİP TEDBİR ALMIYOR.BÖYLE DURUMDA ALLAH AFFETSİN İNSAN HERŞEYİ DÜŞÜNÜYOR.BILINEN BIR SEY HER YAZ BUNU YAŞIYORUZ,HER YAZ!!!! KOMŞU ÜLKELER NEREDEYSE BİZE YAZLIK YANGIN UÇAĞI KİRALAYACAK.VALLA YAPSALARDA BİZDEN İYİ PARA KAZANIRLAR:))HOLLANDALI BAŞBAKAN BAK KOMŞUDAN FAYDA VAR GENE.
  • 2 Yıl Önce

selman

Hani nerede sözde ''dost ve müttefiklerimiz'' Neden amerikadan almanyadan uçak ? Hala anlamadık mı
  • 2 Yıl Önce

İnsansız yangın söndürme bayraktar

Şükürler olsunki bu gune yanacak ormanimiz oldu .bunlardan once agacmi vardi Türkiye'de hey gidi hey topraktan oksijen beklerdik şükürler olsun bu hükümete
  • 2 Yıl Önce

mmt

iki sene önceki yangınlardan ders almamış mıyız. bu sene yine ormanlarımız yandıktan sonra rusya'dan uçak...
  • 2 Yıl Önce

Bedava mı?

THK ye yine ihaleye katılma izni vermediniz. Ruslar ve kim aracı olduysa malı götürdü.
  • 2 Yıl Önce

Yerel seçimler ve yanginlar

Tedbiri almak bu kadar zormu yerelde artık bağımsızlar verecem
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23