• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Depremde 407 kişinin öldüğü Diyarbakır'da HDP öncülüğünde Nevruz 'kutlaması!'

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Diyarbakır'da da yıkıma yol açtı. 7 binanın yıkıldığı, yüzlerce binanın hasar aldığı depremde 407 kişi hayatını kaybetti, 902 kişi yaralandı. Kentte depremin yaraları henüz sarılmamışken HDP, DBP, DTK öncülüğünde merkez Bağlar İlçesi’nde ''Nevruz kutlaması'' yapılıyor.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

RAMSES

trajikomik yani ne diyelim . 
  • 3 Yıl Önce

Alaattin

müstehak.... keşke hataydaki depremin merkez üssü diyarbakır olsaydı diyesi geliyor insanın
  • 3 Yıl Önce

burak

Allah şehirlerini yerle bir etse de yine ders almazlar. Azgınlık ve ırkçılıklara devam ederler. İflah olmazlar.
  • 3 Yıl Önce

Mardinli Hoca

Bunlarin insanlık hakkında dertleri yoktur.Dertleri insanları kandırmak tan başka bir dertleri yok. 
  • 3 Yıl Önce

360

bu ne cesaret bu şiddet bu ne hız, bunlara ne söz verildi çıkıp açıklanmalı, yarının olacakların sorumlusu bugüne ses çıkaramayıp izlemekte yetinen bunlara sözler verip salağa yatanlar ve destekçileridir. oyun büyük. akıllı olmak gerekiyor devletin kodlarıyla oynanıyor erdoğan düşmanlığını öne sürerek arka tarafta devlet vatan ameliyat masasına yatırma planları içindeler, 100 yıl sonra yine hainler devrede.
  • 3 Yıl Önce

resource glutamin

kemal abimiz daha dün hdp eş başkanları ile görüşmedi mi. onlardan bölünmenin alt yapısının talimatlarını almadı mı. döndü yinge ve diğer saz arkadaşları sus pus..

Doğruya Doğru

Bunlar Ahirete inanmıyor ki Ölülere saygı duysunlar
  • 3 Yıl Önce

eğriye eğri.

adamların umurunda mı ölen yıkılan. onların davası devleti bölmek. dün kemal amcamız dhpkk ile görüşmede idi ve masadan da çıt çıkmıyordu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23