• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cesedinin yakılmasını isteyen Özdemir İnce'den Erdoğan'a skandal sözler! Hadi oradan hadsiz

Cesedinin yakılmasını tercih ettiği için ya Fransa’da ya da ABD’de ölmeye çalışacağını açıklayan Cumhuriyet gazetesi yazarı Özdemir İnce, yine Tayyip Erdoğan'a olan kinini kustu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

'Menderes'i astık katlettik' diyemiyor, alçak! Onun yerine ahlaksızca 'Menderes beceremedi ya da istemedi,' diyor. Bundan ala zulüm olur mu?

İBB'nin atık yakma tesisleri ne güne duruyor? Atın monşerin leşini oraya, mümkünse hayvanları koruma derneklerine elektrik olarak gitsin. 27 Mayıs'a giden yolda Menderes hakkında uydurdukları yalanlarla, ona ve ekibine attıkları iftiralarla halkın %54,8'inin seçtiği bir başbakanı asarak; sen misin CHP'ye Mecliste %5,7'lik söz hakkı veren, diyerek yüce Türk Milletinden akıllarınca ibreti alem bir intikam aldılar. Demokrasiyi dillerinden düşürmeyen satılmış mandacılar korkunç bir demokrasi katliamı gerçekleştirerek ezici çoğunlukla, milletin büyük teveccühü ile seçilmiş görevinin basındaki başbakanını ASTILAR!!! KATLETTİLER!!! Bunlar mı demokrat??? Bunlar mı insan hakları koruyucusu??? Erdoğan'ı bunca çabaya, bunca fonlanmaya, vahşi Batı'nın tam desteğine rağmen hala nasıl Menderes'in durumuna düşüremedikleri gerçeğinin içlerinde kapanmaz bir yaraya dönüştüğünü biliyoruz. 87'lik geberdi geberecek moruğun bile içindeki kinin hala nasıl alev alev yandığına şahit oluyoruz. Bunların kimlere neden hizmet ettiğini, geberdikten sonra da kimlerle beraber olmak arzusunda olduklarını gayet iyi biliyoruz. Sorun kendinize; topraklarımıza, karasularımıza hala göz dikenlerin karşısında bunlar kimin tarafında olur? Kimlerin kanı dökülmesin, diye çabalar? Ülkemizin, milletimizin, devletimizin, evlatlarımızın güvenli geleceği için, 14 Mayıs'ta oyunuzu kullanırken kime neden oy verip veremeyeceğimizin bilincinde olmalıyız. Devlet bir deneme tahtası değildir. Devleti deneme yanılma yöntemiyle yönettirmeye kalkarsanız son örnek Ukryna'nın durumuna düşersiniz.
  • 2 Yıl Önce

Dallı

BU MALUMUN YAZDIĞI GAZETE KİMLERİN.GOGIL DAYI BİLİR.BU DA ONLAR GİBİ.KEŞGE DAHA ERKEN GİTSE DE DİLEĞİ GERÇEKLEŞSE.İMAMLARA YÜK KALMASA.BİDE KABAHAT BULURLAR YOKSA.
  • 2 Yıl Önce

İ. Keskin

Cehenneme kadar yolun var ''ileri z e k a a a''! Solu, sadece İslam düşmanlığı ve sözde 'ermeni tezlerini' savunma olarak gören, esas ta ise askeri diktatörlük hayranı sefillerden başka ne beklenir? Heyhat ki ne heyhat: Işığı kendi yollarını aydınlatmaya yetmeyen sözümona aydınlarımızın hali- pürmelali budur malesef!
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Özdemir İnce, nu ülkeye ait insan olamaz, "ben zokayı yutmam" diyor, nasıl bir vicdana sahipsin ki, hem bu dünyadan, hem de öbür dünyadan nasipsiz olduğunun delili" öldükten sonra beni yakın veya dış ülkede ölmek" istek ve arzularına sahip olanlar ancak yabancıların son arzu ve istekleri olur. Bu adam 20 yıl önceki Türkiye ile 20 yıl sonra ki Türkiye farkını göremiyorsa bu adam çok çirkin ve pis niyetli yaratıktır.
  • 2 Yıl Önce

HASAN HÜSEYİN KARTAL

Bunlar yüzünden yüce ALLAH ın yarattığı dünya zehir olmaktadır.Hem kendisini hemde çevresini yaşarken zehirleyen varlık bunlar.
  • 2 Yıl Önce

celil evciman

Ulan allah rızası için bi git şu güzelim memletten daha fazla kirletme bee.Ondan sonra nerde geberirsen geber,bize ne..
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Bire ş.... z siz kibarlıktan ne anlarsınız Adnan Menderes kibardı astınız. size kibarlık degil yumruk lazım.. Ayrıca bu son çırpınışlar, hepinizi toptan yakacağız şuan içten içten yanıyorsunuz soytarılar sizi...
  • 2 Yıl Önce

 döver

dağın arkasına itlermi var ne zamandan beri havlayıp duruyor bir susmadıki  uyuyalım
  • 2 Yıl Önce

Bu Aydin laik demokrat çağdaş beye birisorsa

SizBatinin Hangi teknolojisini Allalım Dediniz Müslüman Vatan perverler mi Karşi çikti Sizin gibilermi bu milletiBATININ TEKNOLOJISINE
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23