• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bolu'da üretildi! Dünya Türkiye'den almak için sıraya girdi: Tanesi 2 bin 500 lira

Mudurnu ilçesinde yaşayan demirci ustası İsmail Atlı'nın ürettiği sobalar, yurt içinin yanı sıra dış pazarlardan da talep görüyor. Kendine özgü fındık kabuğu ve pelet soba tasarlayan Atlı, günde 5 soba üretiyor. Atlı, yaptığı sobaları 2 bin 500 liradan satışa sunuyor. Sobalar, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Fransa, Lübnan ve İtalya'da da alıcı buluyor.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

#avşarın delisi

arkadaşlar burada bir yanlış anlaşılma var zira bu resim o habere ait değil. çünki bu sobalar PİK soba ve en ucuzu 7000 tl.
  • 4 Yıl Önce

Gazeteci

Için Türkiyeye koşup siraya giriyor. Günde 5 tane imalat ediyor, yani koşup sıraya girenler ancak 2122 yılında siparişlerini alacaklar. Işte Türkiyenin Ekonomisini (135$*5=675$) durmadan şahlandıran buluşlardan bir tanesi daha.
  • 4 Yıl Önce

Gazeteci

Vallahi bilmem hepsi sıgacakmı? Her gün bireyin "buluşu"
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23