• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin ‘mağdur gazetecisi’ canlı bomba çıktı

Mersin'de polisevine saldırarak bir polisi şehit eden Dilşah Ercan adındaki kadın teröristin, geçmişte CHP tarafından hazırlanan bir kitapta tutuklu ve mağdur gazeteci olarak ilan edildiğinin ortaya çıktığını belirten Mehmet Barlas, "Bu terörist, karakola saldırdıktan sonra üzerindeki patlayıcılarla intihar etti. Kim bilir belki 'CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun HDP'den aldığı destek de onların intiharı' olmuştur" ifadelerini kullandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fetösavar

fakülte yıllarında ne kadar tipsiz varsa komünist olurdu...
  • 4 Yıl Önce

Turan

Biz bunların mazlum, masum anlayışını kırmızı ışıkta duran ve başkaca bir özelliği olmayanın af ettiği örgüt üyesi ve tetikçilerinden biliyoruz.
  • 4 Yıl Önce

bir

Sol demek, solu kullanmak,ve atması demektir, kullanıp Atması demektir, kadın hakları diye ciyaklayıp CHP-HDP işte kadın teröristin hali ortada zeki anlar, ahmak kullandırır hiçe kendisini ALLAH cc Cümleyi korusun.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23