• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hay Akit kadar başına taş düşsün

Bir zamanlar Tayyip Erdoğan'ın önünde el pençe divan duran, ancak şimdi aynı Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler savuran karaktersiz Akif Beki, yine Akit'i ağzına doladı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

misafir:

ADAMI kULEDEN ATTILAR HALA İÇİNE SİNDİREMİYOR.
  • 4 Yıl Önce

yasemin

HER ŞEY ortada akif Beki misin nesin,, izliyoruz görüyoruz 
  • 4 Yıl Önce

Gazeteci

Ey Dincer,ne kadar cahil oldigundan her halde haberin pek yok. Hep aynı hikayeler, kimler ayni pencereden görmezlerse hemen düşman oluyorlar.
  • 4 Yıl Önce

daha ne olsun

BAŞLIKTA NE YAZILMIŞ (KA_REK-TER_SİZ) DAHA NE OLSUN
  • 4 Yıl Önce

keçili71

bizde şöyle diyelim akife "köpekler istedi diye atlar ölmez".
  • 4 Yıl Önce

ramses

VALLa akit nerede? bu hariciler nerde ?işimiz olmaz bek midir bekimidir ;Bizim dava ile adları oldu ;yoksa kim tanır bilir bu zatalrı ;işine baksın ;hewlemeye devam etsin ;!seçimden sonra çöp!
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Cahil adam akit ne istedi ki zaten olanlar aleni ortalara dökülmüş akitte bunu tespitini yapıp yazmış ne o zoruna mi gitti acı gerçekler.
  • 4 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Siyonistlerin ve emperyalistlerin beslemeleri Akit'e saldırıyorlar demek ki doğru yolda.
  • 4 Yıl Önce

İbrahim Alkılıç

Bunlar batmakta olan titanik gemisinde müzik çalmaya devam eden çalgıcılar gibi. Akıl mantık aramak boşuna emek sarfı.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23