• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İngiltere'nin yeni başbakanı Truss gerçek bir İsrail destekçisi'

İngiltere'de göreve başlayacak olan yeni başbakan Liz Truss'un İsrail konusundaki tutumu dikkat çekiyor.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Yasamak guzel kardesim.. Yahudilerin zaten hep orada lar, hicbir Zaman gitmediler ki, sadece Almanya'nin Dogusu, Batisi, diger komunist bolgelerin yonetimleri degisdi. Siz hic Alman Parlamentosundaki Kartali gordunuz mu? Isde Knesset de onun bir benzeri var. Heryil bir yenisi Ile degistirir.. Ve bu tanriyi simgeler.. O isimler Alman, Fransiz, Hollandali, Italyan vs onlar sizi yaniltmasin ya Ailesinde biri o zumreye dahil dir ki, bu ayip degil veya her yol Roma'ya cikar diyelim.. Bu 600yildan fazla gelen 1 gelenek, bir bilinc 1000yildan fazla oyle 100-200 senenin plani programi degil ki!
  • 4 Yıl Önce

Leyl.....

Ama burada tezat olan bir durum var.. Bu nedir? Madem Israel orada, madem Kurd Türk Savaslari gibi..Arap Israel Konflikti var.. Hergun oraya El yapimi 1000 tane Fuze dusuyor.. Adamlar o Kalkani bosuna yapmamis lar Amerika oraya milyon Dollar bu koruma Kalkani Kubbeye odenek ayiriyor.. Demek ki Filistin tarafi da rahat duruyor. 
  • 4 Yıl Önce

LİZ GELİR TRUS GİDER

İNGİLİZLERİN YAZILI BİR ANAYASALARI YOKTUR. BÜTÜN İÇ VE DIŞ POLİTİKALARI BELLİDİR.KİM GELİRSE GELSİN POLİTİKALARI DEĞİŞMEZ.
  • 4 Yıl Önce

yaşamak güzel

yahudiler avrupayı ele geçirmeye başladı ve buda avrupanın sonunun yaklaştığı demektir.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23