• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sende hiç utanma yok mu Demirtaş? Böyle pişkinlik görülmedi

Emin Pazarcı, bir insanlık suçu olan terörden yargılanmasına rağmen Türk siyasetine yön vermeye çalışan Selahattin Demirtaş'ı yerin dibine soktu.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eren

Katranı kaynatsan olmaz ki şeker. Cinsini ……şey …………, cinsine çeker.
  • 4 Yıl Önce

Rambo

Ona konuşma fırsatı veren demokraside hata var.icerden dışarıyı yonetiyor.
  • 4 Yıl Önce

tefsirci

40yıllık kàni(adlı müslüman)olur mu(h[ı]ristiyan[u]rum)yàni?
  • 4 Yıl Önce

Doğruya Doğru

HDP yi destekleyen Partilere yazıklar olsun.
  • 4 Yıl Önce

Gültekin

Kalpleri okumak mümkün olsaydı, bunların toplum yüzüne çıkacak cesareti asla olamazdı, Demirtaş sicilli bir teröristtir, bunun hangi güzellemesiyle milletin kanacağını sanıyor, Diyarbakır analarını ciddi olarak kutlamak gerekir, bunların ipliğini pazara çıkardılar. Ey HDP'nin bütün sorumluları, kayan yer görünce su gibi akıyorsunuz, menfaat uğruna dostunuzu satıyorsunuz, eğer bu dünyada huzur arıyorsanız olur olmaz herkesi dost olur sananları ancak kandırabilirsiniz. Milletin karşısına iki yüzle çıkmayın insan gibi tek yüzle çıkın.
  • 4 Yıl Önce

oflu baba

LALELIDEKI OTEL SAHIPLERINE BAKIN YUZDE 90 EROIN VE KOKOINDEN KAZANILAN PARAYLA ALINMISTIR OTEL SAHIPLERININ YUZDE 80,I KURT ISTANBULDA TUM SEHIRLERDE KURULAN PAZARLARIN YUZDE SEKSENI KURT PKK,LI GODOSLAR.HALA NEYI SAVUNUYORLAR MECLISTEKI MILLETVEKILLERININ YUZDE KIRKI KURT VE AZILI PKK,LI NEYIN HAKKINI SAVUNUYORLAR BES YILDIZLI OTEL AYARINDA CEZA EVINDE YATAN P.VENK YEDIGI ONUNDE YEMEDIGI ARKASINDA KAPISINDA PEMBE ODAYA GIRMEK ISTEYEN 15 YASINDA KURT KIZLARI DEVLET BU SATAFATA NE ZAMAN DUR DIYECEK COK MERAK EDIYORUM.
  • 4 Yıl Önce

bozbey

terore ıdam gelecek değilse itler ürer durur adam gızlemyorkı teroru desteklıyor toyekun saten masa ıstemsese desteklıcek çaresi yok bu belli kanlı katıller belli ya belli etmiıyen yaratıklar var atatturk kımlığı arkasında saklı ermenıler ya milliyetcı kımliğine burunmuş goruken maşalar 3 krş cıkar için vatan satan haiınler var da var idam gelmese bunlar fareler gıbı çogalıp neyduğu belli olmayan bu toplum halıne gelecez
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23