• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fahrettin Altun'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Madrid'de imzalanan üçlü muhtıranın üyelik olarak lanse edilmesi doğru değil. Finlandiya ve İsveç'in yazılı taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiğini değerlendireceğiz" dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

VATANSEVER

SÜREÇ HIZLANDIRILDI NE ANLATIYORSUN...? BU ADAMI HİÇ SEVMEM SEVEMEDİM DE...HELE O ERDOĞAN'IN HASTALIĞI SÜRECİNDE. BUNU NİYE TUTARLAR AKPARTİ'DE ONU DA ANLAMIŞ DEĞİLİZ.
  • 4 Yıl Önce

Girerler

Girerler. İc politikaya oynamayin. Uluslarasi iliskilerde, dis politikada yada kuresel guclere akp kadar taviz veren bir iktidar olmadi.. ne soyledilerse tam tersini yaptilar her zaman.
  • 4 Yıl Önce

Manyaq

Paşa paşa imzalayacaksınız. Rezza saraf ABD de herşeyi delileri ile ifşa etti. Birde Halkbank var . Kasaba delikanlılığı yapma bence , beceremiyorsun da!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23