• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Meşhur' Alman sanayisi durma noktasına geldi! 'Yaşadığımız gaz kıtlığı nedeniyle tüm endüstriler durabilir'

Almanya Ekonomi Bakanı Robert Habeck, Rusya'nın gaz akışını azaltması nedeniyle tüm endüstrilerin durabileceği konusunda uyardı. Ayrıca Habeck'e göre, kesinti uzun süreli de olabilir.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Almanya

Alman sanayisini gozunde buyuten alman yalakalarina bir balya saman
  • 4 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Tüm Dünya büyük bir ekonomik krizde bizim Muhalefet bunu bile çarpıtıp her gün pahalılık edebiyatı yapıyor kendileri iktidarda olsaydı bu beceriksizlikleriyle yiyecek yemek bulamazdık.
  • 4 Yıl Önce

Mesut GÜL

Bu durum aslında şu anlayışın yanlış olduğunun isbatı: "Biz en iyi şekilde üretelim, yeter" Erbakan Hocam da "önce ahlak ve maneviyat, sonra ağır sanayi" demişti. Evet, doğru, önce ahlak ve maneviyat. Ancak, ağır sanayiden önce "pazar" gelir. Bu toprakları zamanında ihya eden tarihi "ipek yolu" üretim sistemi değildi, ticaret (pazar) sistemiydi. İyi bir hammadde pazarınız (tedarik sistemi) olmazsa üretemezsiniz. İyi bir ürün pazarınız olmazsa da, üretseniz bile satamazsınız.
  • 4 Yıl Önce

Sahir

Alman halkı zorluklara karşı birleşmişmiş. Bu bakan kapitalizmin kendilerinden neleri alıp götürdüğünün farkında değil galiba. O bahsettiği fabrikalar 2 gün dursun görürüm ben onları.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23