• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaan Sezyum'dan hep aynı terane! Yine mi zoruna gitti koçum?

"AK Parti Hükümeti, dünyanın en iyi işini de yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok” herzesini yumurtlayan Engin Altay ekolünün önemli temsilcilerinden Kaan Sezyum, yine "boş muhalefet" yaptı. Sezyum, "marjinal solun gülü" Birgün gazetesindeki köşesinde, Türkiye'de yaşanan son gelişmelerle aklı sıra dalga geçti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap Kalyoncu

Lan oğlum size göre iktidar hergün altın dağıtsa ayarı düşük dersiniz yine eleştirirsiniz ama Koskoca istanbula bir çivi bile çakmayan imamın... hiç görmezsiniz öyle ya reklam üstüne reklam "hep birlikte başarmışız" ama neyi ,adam kayırma rüşvet torpil ve adrese teslim ihale.Adam olsan biraz da bunlardan bahsederdin.
  • 4 Yıl Önce

Yaser

KOÇ.um deyip haber yapıyorsun bin düşün. Koç ne yapar. Gençliğimizde. ....... ve gittiğimizde biz erkeklere koç. um gelmiş diye kolumuzdan asılarak odasına alınırdık
  • 4 Yıl Önce

aslan paşşa

...da sana benziyorsa göflemeye değmez
  • 4 Yıl Önce

Nur

Ne bekliyordun sizin gibi gider kalıntıları mı fışkıracak ülkenin imansızlarmı fışkıracak dönmeleri mehzebi bozuklarımı fışkıracak sokakta zina yapanlarınız mı fışkıracak... mi fışkıracak feministleriniz mi . Midesi bozuk ahlaksızlar azınlık şeytanlar
  • 4 Yıl Önce

ömer

kendi b...nun kokusunu hoş bir koku gibi koklarlar
  • 4 Yıl Önce

cumhur

boş donanımsız adamlar bunlar. gerçekten düşmanın bile akıllısını insan istiyor bunları görünce. sokaktan toplanmış marjinal sol çeteler il başkanı gazeteci milletvekili oluyor.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23