• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa, başkentlerinde PKK paçavraları

Terör örgütü PKK yandaşları, Avrupa'nın birçok ülkesinde sözde etkinlik maskesini kullanarak propaganda yapıyor. İtalya’da gösteri düzenleyen PKK yandaşlarına bu kez Belediye Başkanı da destek verdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

İşte medeni ve çok sevdiğimiz kendilerine benzemek stedigimiz Avrupa,ilk fırsatta bizi bir kaşık suda boğmak isteyecekler,umarım bunu kemalistlerde farkeder diyeceğim ama CHP şuan onlarin ortağı.
  • 4 Yıl Önce

OMUT

Pkk en büyük destekçileri BAŞTA İSRAİL İNGİLİZ VE ABD.
  • 4 Yıl Önce

Bozkurt

Ne yani Roma belediye başkanı bakmışki, Türkiye’nin büyük şehir BB leri Ekoyanis ve Çavbellacı Milleti Soyer efendi de Teröriste destek veriyor . O’da altta kalır mı Romalı itte kendine yakışanı yapıp Teröriste destek vermiş . Herkes fıtratı üzre yaşar.
  • 4 Yıl Önce

Putsavar

neredesiniz zilletin sürtükleri?
  • 4 Yıl Önce

Muhammed İhsan

Sorun kabak gibi ortada, NATO müttefiki ülkeler, ticaret ortağı ülkeler ve BM de yan yana oturduğumuz ülkeler, Türkiye'ye savaş açmış bir terör örgütüne destek veriyor. Peki, bizler onlarca yıl bunu ortadan kaldırmak için bu ülkelere, onları kınamakdan başka ne yapıyoruz, hiç. İcraat beyler, icraat. Kınamak, afra tafra yapmak ile bu sorun çözülmez.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23