• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Amerikan dergisinden alçak tahrik! Hadi len oradan

Yunanistan'ın ABD'den destek görmesi ve üslerini ABD'ye açması sonrası gerilim daha da tırmanıyor. Amerikan Forbes dergisi, F-16 talebi reddedilirse, Türkiye'nin hava gücü üstünlüğünü kaybedeceği iddiasında bulundu.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

tyavuz

Milli muharip uçak ve insansız savaş uçağı projeleri önümüzdeki yıl bitiyor. Forbes çuğum o zaman bir değerlendirme daha Rice edeceğim. Hayırlı işler.
  • 4 Yıl Önce

Bastoncu Zühtü

Çin ve Rusya ile pazarlığa oturmanın vaktidir. "Deadline" koyun...1 ay içinde karar versinler. sonsuza kadar bekletirler ha bunlar...ayık olun...
  • 4 Yıl Önce

hikmet

Belki hava gücünü yitire biliriz ama havadakileri indirecek gücümüz var çok şükür
  • 4 Yıl Önce

sukru

Mal herifler,insan odaklı savaş uçağı konsepti kapandı artık.Bayraktar insansız,küçük ama çok etkin savaş jeti yapmak üzere,sizin f35 le kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak kabiliyette olacak.Az kaldı az.
  • 4 Yıl Önce

Bozkurt

Tamam coni dengeler Rusya , Çin , Türkiye , İran olursa, al o F 16 ve F 35 leri biryerlerinde uçurursun . Batı Akdeniz’in ucundan öteye adım atabilirmisin acaba Aptal coni! Yorgi ye gelince eskiden eyaletimizdi zaten .
  • 4 Yıl Önce

tevhid

biz de rusyadan su-57 leri alırız . şu tfx projesi bi başlamadı ya
  • 4 Yıl Önce

Gültekin

Yunanistan, sakın ağa babalarına güvenip de kaşınma; Osmanlı tarihini hiç bir zaman unutma, Müslüman Türk Milletin amacı toprak işgali değildir, ilahi rızai olduğunu hala öğrenemediniz, bizim zayıflayan hiç bir gücümüz olmaz, savaş biz ölürsek ŞEHİT, kalırsak GAZİ oluruz, bizim bu iki şerefe kavuşmak için canımızı hiç çekinmeden feda ederiz. Önümüze sıra dağları dahi dizseniz, bunları da aşarız hiç şüpheniz olmasın. Sakın yanlışlık yapmayınız, dostluğumuzu kazanmanız, sizin yararınızadır.
  • 4 Yıl Önce

432

doğrusöylüyor herkes bunu biliyor ama tfx faaliyete geçene kadar yok ederler türkiyeyi tfx bana göre boşbeleş bir uçak çokta öyle bulunmaz hint kumaşı değil yani inanın f-22nın benzeridir
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

Şimdiye kadar gördük, ne mal olduklarını, HAYDİ TÜRKİYEM ŞAHLAN görsünler NEREYE geldik.
  • 4 Yıl Önce

Vatansever

Dünyanın en büyük terör devleti abd.ALLAH seni En kısa zamanda yerle yeksan etsin inşaallah. Yakındır yıkılman inşaallah.
  • 4 Yıl Önce

Osman

Amerikan dergileri Faso fiso ya! ne yazarsa yazsın.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23