• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Osman Kavala Gezi vandallığını savunmayı sürdürüyor!

Gezi Parkı davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Gezi finansörü Osman Kavala, yazılı açıklama yaptı. Kavala, iktidarı yargıya müdahale etmekle suçlayarak, "Karar keyfidir." dedi.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

aslında bu vatan hainlerinin hepsini idam edeceksin
  • 4 Yıl Önce

hizipsavar

şu yargının adaletin tanımı birde sizden duysak. 1- seçilmiş hükümeti silah ve cebir yoluyla değiştirmeye çalışmak suç değil. 2- devletin polisine askerine saldırmak suç değil 3- atm devlet kurumu ibadet haneleri yakmak yıkmaz suç değil. 4- kanuna yasaya karşı gelemk suç değil. birde siz tanıumlayın suç olan ne .
  • 4 Yıl Önce

Bal

"ülkesini seven yurttaş". Düzelteyim efendim: 1- "ülken başka bir yer, burası değil. 2- yediği çanağın içine her iğrençliği yapmakran haz duyan BENİM 'yurttaşım' olmasına imkan yok. Nokta. Allah korusun!!! 3- Ve nihai olarak şu basit ve gözler önünde olan tespit: Senin 'sevdiğin' yer başka bir yer ve bu da bence en önemli nokta. 4- AB'ye ve ABD'ye boyun eğmeden cezanı çekmelisin. 5- Buranın Pensilvanya olmadığı sana ve tüm pusulayı şaşırmış olanlara kanıtlanmalıdır. Bence böyle.
  • 4 Yıl Önce

deniz HAN

SOROS YILANIN TEKİDİR SOROS BİZ KADİM TÜRK DEVLETİNİN BAŞ DÜŞMANIDIR
  • 4 Yıl Önce

ahmet kalanoglu

kaü sahtekarvala sana mı kaldı bu vatanı sevmem yalancı batı hayranı budala akıllan artık bölücü
  • 4 Yıl Önce

fetösavar

yahu bu adam ağırlaştırılmış müebbetlik.. nasıl dışarıya mesaj verebilir ki? gördük de böyle yüzsüz utanmaz hain bir tip görmedik. ulan ülkeyi batırdınız hala yetmedi mi? sonra tabii ki bunların alayı, yani batı yanlısı, batı hayranı, batı uşağı tipler idam istemez. neden?
  • 4 Yıl Önce

Hasanali köse

Ulan kafir vatan haini siyonist karar mahkemenin anaysa mahkemesi denen itlere müracat et onlar vatan hainlerini serbest birakiyor nasilsa
  • 4 Yıl Önce

www

Host s….siz, biz senin kim oldugunu kime hizmet ettigini iyi biliyoruz. Umarim ancak tabut icinde kodesten cikarsin. Allahim sana bir daha gün yüzü göstermesin Insallah
  • 4 Yıl Önce

Saban

Hakimlerden bir tanesi diyorsun diger hakimler de oyle dusunseydi magkum olmazdin yani o zaman hakimler genelde suclu bulmus onemli olan cogunlugun kararidir
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Gün yüzü göstermeyin cakala
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Murat

Sevgi platonik olabilir. Kişi seviyorum der ama isyan eder yada ihanette bulunur. Allah buyuruyorki; Allahı seviyorsanız Peygamber sav me itaat edinki oda sizi sevsin.
  • 4 Yıl Önce

Adem

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan adam nasıl açıklama yapabilir. Nasıl bir ceza sistemi bu.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

ülkesini seven vatandaşı tüm dünya niye canhıraş şekilde sahip çıkıyor acaba,
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Mahkemenin ne kadar doğru karar verdiği ortaya çıktı . Avrupa’nın ABD nin velvelesi boşuna değil .  
  • 4 Yıl Önce

Musafir

Bu nasıl oluyor mektup yazıp devleti suçluyor bu hal hareketi aslında bi 10 sene daha getirilmesi gerekir . 
  • 4 Yıl Önce

zavarov

Sen kimsin yargıya müdahale ediyorsun 
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Ülkelerini seven gençler!!!! Milletin malını,dükkanını yaktı yıktı felç etti tabii yersen.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23